TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır takip edemiyorum ne var ne yok :) Bugün bi cebefe ye bir vermişim ayarı 2 kişi ben 2 kişi de o yırtındı yetişmek içinde yok :) bide arkamda o 4 ten 5 e çekme yokmu adama iyice oturmuştur en sonunda dayanamadı girdi yan yola :) hoşuma gitti yani :)))

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
2 kisi olunca kalkista hafif hissediosun serilikten kayip yok desem dogru olr heralde .. 4. Viteste rahatca 115e cikiyo .. Tokatlar tabi cbf yi :D biliolar istanbulda cbfci senden sonra klkiyo bilerek .. Defalarca tokat yemisler belliki .. İstanbulda apache cok baya ..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Kafamda vardi senin gibi sorular acaba degissemmi die .. Hatta aksama kdr 13 disli cebmde gezdm degistiririm die :D ama memnunum boyle olursa tam benlik yani ..

bence güzel bi takas olur, uygun mantıklı olsa bende düşünüyorum sonra apache yeter diyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

hişşşşt sessiz ol topic tatilde :) nasıl 14 dişli anlat biraz

valla bir yerden sonra insan daha hızlı gitsin diyor şöyle uzun yolda 120 130 sabit gidip titremeyen bişey arıyorum ilk önce bursada kıbrısa gidicem ordan tekrardan trye dönünce ortadoğu planım var israil kızlanın güzel olduğunu duydum:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------

Kafamda vardi senin gibi sorular acaba degissemmi die .. Hatta aksama kdr 13 disli cebmde gezdm degistiririm die :D ama memnunum boyle olursa tam benlik yani ..
en son kaç km yapıyor birde titreşimi azaltıyor mu

ozaman bende denicem, adanalı Bora abide arkayı 2 diş küçültmüştü ve iyi diyodu ama orj en iyisi diyodu, bende arkayı oynamak isterim ama pahalı ve zahmetli olacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------

valla bir yerden sonra insan daha hızlı gitsin diyor şöyle uzun yolda 120 130 sabit gidip titremeyen bişey arıyorum ilk önce bursada kıbrısa gidicem ordan tekrardan trye dönünce ortadoğu planım var israil kızlanın güzel olduğunu duydum:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------

en son kaç km yapıyor birde titreşimi azaltıyor mu
bende apacheden sonra hyo gider diye düşünüyorum, uzun yolda iyi olur 130 140 sabit ve rahat gidilebilir, sonrada diyorum kaç kere uzun yola gidicem :) ama hyo enjeksiyonlu mantıklı geliyor, isaril yaramaz rusya ya git hacı

ozaman bende denicem, adanalı Bora abide arkayı 2 diş küçültmüştü ve iyi diyodu ama orj en iyisi diyodu, bende arkayı oynamak isterim ama pahalı ve zahmetli olacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------

bende apacheden sonra hyo gider diye düşünüyorum, uzun yolda iyi olur 130 140 sabit ve rahat gidilebilir, sonrada diyorum kaç kere uzun yola gidicem :) ama hyo enjeksiyonlu mantıklı geliyor, isaril yaramaz rusya ya git hacı
rusya soğuk ya motorla olmaz haberlerde görürsünüz sonra motor kazası yapan genç kaza yapmadan önce motorda donduğu ve yapıştığı için motorlar birlikte gömüldü diye:)ama hyo iyi ya gerçi oda bizim apachiler gibi zor satılır ya

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
yok len valla adam felaket kaçıyordu birde üstelik arkada artçısı vardı ben 100 le gidiyordum ama yetişemedim gerçi bastım sonradan 120 falan solladım

in o motordan ne cg si yaaa senın motorda 130 gordum ben sen bence benzıncıyı degıs hemen artı su on dıslıyı 14 yap

gunaydın ramazan adamım :wiinkk:

sbr

günaydın beyler, dün sürat motora bakıma gittim. hafif tekleme, soğukta stop etme gibi problemler başlamıştı, bir de en son 110u geçmiyordu motor.. sağolsun ilyas usta, sana bir ayar yaparım motor biraz fazla yakar ama iyi gider dedi.. yap dedim.. karbüratör iğnesiyle oynadı, hava ayarı yaptı, egzoz subabını bıraz daha açık bıraktı.. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji değişti. birde yıkattım motoru.. şimdi ilyas ustanın dediği gibi canavar gibi oldu motor:cherry: belki soran olur toplam 90 tl verdim.. her kuruşu helal olsun..

günaydın beyler, dün sürat motora bakıma gittim. hafif tekleme, soğukta stop etme gibi problemler başlamıştı, bir de en son 110u geçmiyordu motor.. sağolsun ilyas usta, sana bir ayar yaparım motor biraz fazla yakar ama iyi gider dedi.. yap dedim.. karbüratör iğnesiyle oynadı, hava ayarı yaptı, egzoz subabını bıraz daha açık bıraktı.. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji değişti. birde yıkattım motoru.. şimdi ilyas ustanın dediği gibi canavar gibi oldu motor:cherry: belki soran olur toplam 90 tl verdim.. her kuruşu helal olsun..

ilyas eski çırakğım sayılır.. adem usta keskin motorda işe başlamıştı ilk.... o zaman eli anahtar zor tutardı.. hey gidi ilyas hey.. selam söyle bir sonraki seferde gittiğinde...

sbr

ilyas eski çırakğım sayılır.. adem usta keskin motorda işe başlamıştı ilk.... o zaman eli anahtar zor tutardı.. hey gidi ilyas hey.. selam söyle bir sonraki seferde gittiğinde...

sen bunu bidaha söylemiştin.. ben söyledim ama tanımadı seni, hatırlayamadı heralde ramço..

sen bunu bidaha söylemiştin.. ben söyledim ama tanımadı seni, hatırlayamadı heralde ramço..

hatırlamaz çünkü işine gelmez....

deki ona şükrettinin seni kovaldığı günleri unutmasın.. silindir piston değiştirmek için sökmeye çalıştığı moneroyuda....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------

ramazan yetıs duruma el koy:bounce:

şükrettin neco ve adem biliyor ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar