fazla pırpır yaparmı bilmiyorum, led ampuller var ama yabancı sitede buralarda varmı bakmak lazım
dişli değiştirenler memnun
dişli değiştirenler memnun
Selam arkadaşım ben manisadan hasan senin saat sorunun vardı hallettinmi sorunu değiştirdilermi km saatini
anladım sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
bizimkilere h4 ampul uyuyormu yani. motorun elektrik gücü 100w 55w takmış olsan 100w geçmicek toplamda, 2 park 2 sinyal çalıştı farzet ve de arka stop, parklar led olursa watt olarak oradan 5 10w alırız kafamda hesapladım, tek endişem ampul ısısı
irc marka var piyasada şuan sadece .
http://www.anlas.com.tr/index/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=15&lang=tr
NR25 yazan ön lastik
NR47 yazan arka lastik
İkisi toplam 120 tl civarı tutuyor.
Arkadaşlar sabit hızla giderken 5000 devir ve üstünde devir saatim sabit durmuyor sürekli atıyor 5000 ile 5500 devir arasında gidip geliyorbenimle aynı durumu yaşıyan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı???
(
kartalizma07 kardeş sen motoru sıfır aldın değilmi rodajı nasıl yaptın biras bilgi verirsin mi.. benim motor 200 km ye geldi 5 bin 6 bin rpm arasında gidip geliyorum ama artçı alıyorum arkama 60kg bi sıkıntı olurmu birde motordann bazen parçalar birbirine yağsız sürtüyo gibi ses geliyo acaba bu normal mi... biras uzun oldu ama idare et)
SÜRAT MOTORA GİTTİM?
Benden sadece ruhsat fotokopisi aldılar başkada bi evrak istemediler senden ne istediler??? sen hangi servise gittin ve son bi soru km telini nasıl kontrol edebilirim belki bende de aynı sıkıntı vardır:silent: