evet aynen öyle hakan, banada o ışık yanacak dediler, aramızda kalsız bizim usta biraz acemi
hava ayarı yaptı kaç kere hiç memnun kalmadım, ani gaz varince rolantide boğulyor sonradan gaz yiyor yani
bende geçen gün rolantiyi 2000 e kadar çıkarttım hava vidasını kapattım ve dinleyerek ayarladım, saat gibi çalıştığı yerde bıraktım
Aynen bende dün tekrar ayarlattım memnun kalmazsam kendim ayarlayacağım . Yakıt olarak da çok yakıyor.
motosikletimle ilk kazamı 1 saat önce yapmış bulunuyorum.. eğer bu üzerinde gelen lastiklerle yola devam edersem daha çok kaza yaparım gibi geliyor bana.. yada benim hatamdan kaynaklanan bi kaza yaptım. motoru cok dikkatli kullanmama rağmen, ara sokağa girerken yine motosikleti görmeyen bir gerizekalı bi minibüscü sokağın girişine arabayı yanlamasına park etti bende tam sinyal verdim sokağa giriyordum adam bide geri geri gelmesin mi bende motoru biraz daha fazla yatırdım demeye kalmadı motor altımdan kayıp arabanın altına doğru girdi.. Allahtan sol tarafa doğru yattım ki koruma demirleri motoru tam korudu,sadece ayak pegi yamuldu düzeltemiyorumyarısıda kırıldı gibi... nerde hata yaptım bilmiyorum ama ilk işim lastikleri değiştirmek olacak... herkese kazasız sürüşler ...
Geçmiş olsun . Tekrar söylüyorum kışı beklemeyin lastikleri MUTLAKA değiştirin. Michelin mtzeller bulabilirsen 2 5 kuruş fazla ver onlardan al yoksa irc al çok iyi değil ama üstündekinden daha iyi kullanan çoğu kişi memnun