kardeş,zinciri asla asla benzin-tiner gibi kuvvetli çözücülerle temizleme sakın.zincir aralarındaki O RİNG leri eritebilir.zincir temizliği için en ideal madde bulabilirsen GAZYAĞI dır.ama bulamazsan mazot da olur.eski bir boya yada diş fırçası ile temizlemeni,temizledikten sonra bezle kurulamanı ve 1 saat beklemeni tavsiye ederim.daha sonra da öyle 10 numara filan değil de zincir için üretilmiş sprey yağlarla yağlamanı tavsiye ederim.yağladıktan sonrada yine bezle fazlasını almanı ve yine 1 saat beklemeni tavsiye ederim.yıllar önce bilen abilerimiz bize böyle öğretmişlerdi,bende aynen uyguluyorum.kolay gelsin.
slm arkadaslar bugun bndrma bayiiini aradım motorlar gelmiş evrakları bekliyorlarms pazartes,i evraklar gelicekmiş ogn içindede yada salı günü haber vricklarmiş su 2 gün nasıl gececek bakalım arkadaslar hadi hyrlısı ...![]()
hadi hayırlısı artık valla bugun ızmırde dolastık arkadas ıle 1 yere gelmıs(2 adet oda satılmış) nasıl olurda bandırmaya halen gelmez dedık. dıger bayıye ıse gelmemıs daha (doga motor.) nasıl olur anlamam koca ızmırde hala satısa sunulmaz.
sen bandırmada mısın yoksa baska bı sehırden mı gıtceksın almaya ?
susrluk arada 45 km lik bir yol var işteh![]()
hadi beyler sizlerde alın motorlarınızı hayırlısıyla, kullanıcıları çoğalsın başlık hareketlensin![]()
bora abi çok teşekkür ederim
senin yazdıklarını dikkatli okuyup dikkate alıyorum gaz bulursam gaz alırım olmadı mazot demişssin mazotta aynı görevi görüyor madem mazotu bulmak çok çok daha kolay
bu temizlik spreyler varmış sanırım aynı anda hem temizliyor ve yağlıyormuş öyle bir şey varmıdır acaba vitesli ilk motorum olduğu için acemisiyim çünkü
Mavi_Anahtar hayırlı olsun,güle güle kullan.birkaç sayfa geriye bakarsan,benim kırmızı apachemin çantalı resimlerini görürsün.
Arkadaşlar bugün itibariyle bende apache kullanıcısı olarak aranızda bulunmaktan daha çok zevk almaktayımVatana millete hayırlı olsun
Haftalarca bekledikten sonra sonunda kavuştuk motora. Siyah ayıttırmıştım ama son dakika golü ile kırmızı aldım . Bir an gözüme kırmızı daha hoş ve çekici gözüktü.
Fiyat olarak 3,760 tl ödedim. 150 tl gibi bir zam gelmiş. Başka alan arkadaş varsa fiyat söyleyebilirmi ?
10 km yol gittim hava yağışlıydı. İlk görüşüm gayet olumlu . çin malı motosikletten sonra gerçekten motora bindiğimi hissettim. Şuan için tek sıkıntı vites östergesi olmayışı o da motora acemi olduğumdan . 1 haftaya kalmaz alışırım .
Yarın detaylı fotoğraflarnı yüklerim .
Son olarak bu motosiklete bagaj takan varsa fotoğrafını yükleyebilirmi ? Motorda en ufak bir şeyi koymaya yer yok bagaj şart ama motorun görüntüsü ne olur bilinmez.
Mavi_Anahtar hayırlı olsun,güle güle kullan.birkaç sayfa geriye bakarsan,benim kırmızı apachemin çantalı resimlerini görürsün.
evet arkadaslar motorlar bayilere dagıldı daha yenı gelıyorum bayıden benım motor toplanırken bende basında bulundum bıttı aku sarj oluyor bayıyle benım aram ıyı oldugundan ben motru alacagımyarın ama evraklar ıcın salı fılan denılıyor bakalım.
bu arada motoru yenı alacak ben dahıl tum arkadaslara allah kazasız belasız bol keyıflı kılometreler nasıp etsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------
Amin cümlemize.
bora abı arkada canta ve yuk on tekelegın yol tutusunda bır zayıflama yapıyormu
ve orjınal lastık kullanan arkadaslar lastıkler hakkında bılgı verebılırlermı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------
bana plaka ruhsat ve eskta kask dızlık eldıven 4100 e mal oldu
Arkadaşlar bugün itibariyle bende apache kullanıcısı olarak aranızda bulunmaktan daha çok zevk almaktayımVatana millete hayırlı olsun
Haftalarca bekledikten sonra sonunda kavuştuk motora. Siyah ayıttırmıştım ama son dakika golü ile kırmızı aldım . Bir an gözüme kırmızı daha hoş ve çekici gözüktü.
Fiyat olarak 3,760 tl ödedim. 150 tl gibi bir zam gelmiş. Başka alan arkadaş varsa fiyat söyleyebilirmi ?
10 km yol gittim hava yağışlıydı. İlk görüşüm gayet olumlu . çin malı motosikletten sonra gerçekten motora bindiğimi hissettim. Şuan için tek sıkıntı vites östergesi olmayışı o da motora acemi olduğumdan . 1 haftaya kalmaz alışırım .
Yarın detaylı fotoğraflarnı yüklerim .
Son olarak bu motosiklete bagaj takan varsa fotoğrafını yükleyebilirmi ? Motorda en ufak bir şeyi koymaya yer yok bagaj şart ama motorun görüntüsü ne olur bilinmez.
alan btn arkadslar kzsz blsz kullnmnz dlğyle inş...yha bu rodaj olayını defalarca konstk fakat kafama takılan sorular var kimi diyor aldn gibi bas sagır olur bassmazzsan kmi diyor sukadar hızı gcme napıcamı sasrdm...nasıl rodaj yapmalıyım ki bu motordan hc oynama yapmadan istdigm verimi alayım arakadaslar...?bide arklar foto paylassak süper olur yha
alan btn arkadslar kzsz blsz kullnmnz dlğyle inş...yha bu rodaj olayını defalarca konstk fakat kafama takılan sorular var kimi diyor aldn gibi bas sagır olur bassmazzsan kmi diyor sukadar hızı gcme napıcamı sasrdm...nasıl rodaj yapmalıyım ki bu motordan hc oynama yapmadan istdigm verimi alayım arakadaslar...?bide arklar foto paylassak süper olur yha
Sağolasın dostum . Aslında bugün bayiye gidene dek siyahta kararlıydım . BAyide ikisini yan yana görünce kırmızı daha bir güzel geldi kırmızı aldım .
Başlık canlanır 1 haftaya kalmaz. Çünkü motor gerçekten çok güzel satılıyor. Bayide yarım saat kadar durdum 2 tane satıldı. Zaten 10 tane gelmiş sadece 1 tanesi boşta dedi. Hatta benle birlikte alan birisi vardı bu siteyi söyledim gel sorun olursa paylaş filan diye.
Mesajlaşalım görüşelim bir ara hatta denk getirebilirsek aynı anda gidelim servise
50 km ile gitmek biraz sıkıcı olacak ama sabredeceğiz .