arkadaşlar motorumuzun orjinal dişlilerinin ön ve arka ne büyüklükte?
arkadaşlar bilen yok mu bunun cevabını ?
komple motor kasa ile faturalı fiyatı 280 TL .bakalım 160 RTR ye kafa tutarmı,düzcelinin Apache'ye kesin ama![]()
anlaçamadık. Yani Apache'nin Motorunu tamamen indirip yeni bir motormu gelicek yoksa Piston segman mı degişicek.
şanzuman filan komple yani. bari şöyle 25 hplik bi motor bulsan. ön teker hiç aşşağı inmez:cherry:ben de gülmek isterim senin gibi140 km gösteriyor saatin.ben o hızı zaten görüyorum motorumda.ve 2 motor test ettik yan yana.bende sandım 150-160 km hız yapıyor apachen
. 250 cc burgman dediğin motor zaten taş çatlasa 150 km yapar,no problem.gitmek mevzu değil ama durmak sorun oluyor o hızlarda Ya Bilader
ale:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:07 ----------
sarp şöyle anlatayım .Apache'nin motoru komple aşağı alıp yerine komple 200 cc 18 hp motor takılacak.
Hani Haziran ayının ilk haftası bitti, yeni model falan yok ortada. Yakında Eylül'de gelecekmiş türünden haberleri duymaya başlarız.
şanzuman filan komple yani. bari şöyle 25 hplik bi motor bulsan. ön teker hiç aşşağı inmez:cherry: