TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar motorumdan çok memnunum. Allah'a şükürler olsun sorun yaşamadan kullanıyorum.
Arkadaşlar sanırım Pulsar alacağım. Apache benim için unutulmaz olacak. Bir yanım üzülecek ama bir yanım sevinecek inşallah

Direksiyonda rtr 150 yazan kapagi sokun icinde 32 somun var onu gevsetin altta bitane amartisorun ayar yeri gibi gri birsey var delikli delikli ona duz tornavidayi takin cekicle saat yonunde vurun sonra ustteki somunu sıkıp kapagi kapatin

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Arkadaşlar motorumdan çok memnunum. Allah'a şükürler olsun sorun yaşamadan kullanıyorum.
Arkadaşlar sanırım Pulsar alacağım. Apache benim için unutulmaz olacak. Bir yanım üzülecek ama bir yanım sevinecek inşallah

ben apaçiden inersem artık en az 600cc bir racinge binerim, çünkü motorun çekişi ve yakıt tasarufu süper. her ne kadar hızı yetmese de bu çekiş gücü ve red line kullanımda bile 2.7 litre yakması benim için bu motoru mükemmel yapıyor.

sonrasında zaten yakıtı pek umursamadan güzel bir tane 600cc alacağız ama kim bilir kaç ay sonra, belkide sene olur :) yani tek silindirden inip tekrar tek silindire binilmez bence, 4 silindir v motor iyi yada en azından 2 silindir motor seçilmeli bundan sonra.

Hocam İstanbul içi büyük makine çile gibi gelir bana. Mt-07 almak istiyorum aslında ama işletme maliyetleri çok yüksek. Gerek yok

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
izlediğim bir videodan sonra fikrim tamamen sabitleşti, kesinlikle 600cc bir süper sport lazım :)

s.a iyi günler arkadaşlar izmite yaşıyorum ama buralarda balans yapan yer yok istanbulda nerde yaptırabilir balans ayarı ve subap ayarını tavsiye ve adres verirmisiniz en yakın olacak şekilde allaha emanet olun.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
s.a iyi günler arkadaşlar izmite yaşıyorum ama buralarda balans yapan yer yok istanbulda nerde yaptırabilir balans ayarı ve subap ayarını tavsiye ve adres verirmisiniz en yakın olacak şekilde allaha emanet olun.

subap ayarını sürat motora yaptırabılırsın.. süratin aynı caddesinde 100mt kadar ilerde sadece motosiklet lastiği balans ile uğraşan bi yer vardı 40tl yaptırmıstım tek lasitk balansını önceden.. oraya gidebilirsin kağıthane ikiside

Arkadaşlar YouTube'a bi video attım. Bi bakabilir misiniz. Motordan ses geliyor sanki

http://youtu.be/d2mmnO1c4is

normal , sadece kronik piyano sesi.. yüksek devirde ısınınca bilye sesi bile yapabiliyor bu.. yapmıyosa ne ala kullan işte güel güzel ^^

Enes motor soğukken yapıyor bu sesi. Motor 20000 km'de. Servise göstersem mi acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

Emre istanbula gelecek olursan seni götürürüm ben. Tvs'nin en iyi servisi sürat motor. Oraya gideriz ben yarın sabah gitmeyi düşünüyorum

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Enes motor soğukken yapıyor bu sesi. Motor 20000 km'de. Servise göstersem mi acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

Emre istanbula gelecek olursan seni götürürüm ben. Tvs'nin en iyi servisi sürat motor. Oraya gideriz ben yarın sabah gitmeyi düşünüyorum

göster için rahat etsın ama dedıgım gıbı dıcekler.. sınavlar bıtmedıkı bende motor bakayım kaldım oyle ıcerde tıkılıp

Arkadaşlar YouTube'a bi video attım. Bi bakabilir misiniz. Motordan ses geliyor sanki

http://youtu.be/d2mmnO1c4is

Arkadaşım aynı ses benim motorda da var özellikle motor ısınınca belirginleşiyo sanki metal bişey yuvarlanıyo motorun içinde, soğukken hiçbişey yok. Ben üst piyano kapağını komple değiştirdim kendim eskiden daha kötüydü şimdide var ama biraz daha azaldı sanki.

Arkadaşlar,yeni modellere uygun arka çanta demiri aldım bi süre önce,tura çıkacağım diye,fakat iptal etmek zorunda kaldım.Bu yüzden taşıma demiri lazım olan arkadaşlar ulaşırsa uygun fiyata bırakacağım,sıfır paketinde vs.

Arkadaşım aynı ses benim motorda da var özellikle motor ısınınca belirginleşiyo sanki metal bişey yuvarlanıyo motorun içinde, soğukken hiçbişey yok. Ben üst piyano kapağını komple değiştirdim kendim eskiden daha kötüydü şimdide var ama biraz daha azaldı sanki.

Hocam ben servise gidemedim. Aklıma takıldı bu benim. Motoru zorlamadan kullanıyorum şuan. Ama performansta düşüş falan hiç yok

Arkadaşlar benim aynalar 90-100 gibi hızlarda içeri kıvrılıyor özellikle sağ ayna bikaç dk hızlı gittikten sonra bakıyorum yamulmuş. Rüzgar bu kadar etkilermi nasıl daha sert hale getiririm

Süngerlerinin altındaki vidaları sıkabilirsin. Titreşim kaynaklı da olabilir, yüksek devir de mala bağlıyo benim aynalar.

lastikleri metzeller taktırdım arkadaslar. bi kac hafta once yazmıstım. herkese tavsiye ederim. izmirde motoru genel bi bakım yaptırmak istiyorum ağır bakımda denilebilir. önereceğiniz işini düzgün yapan birileri var mıdır ?. grupta çok acaip şeyler okuyorum ve aynı zmanda başımızada geliyor. yardımcı olursanız sevinirim.

aber lastıklerının ebatları ne acaba ayrıca fıyatı ve memnunmusun lastıklerden bizi bi bilgilendirirmisin kardeşim hayırlı olsun bu arada tekerın düz bassın

3.00 17 ön
3.50 18 arka şeklinde aldım gayet memnunum. bundan once fabrika lastikleri vardı fiyat olarak 350 civari bişeye taktırdım. biraz yordu para bakımından ama. ıslak zeminde tutuş harika. bi kaç ani frendede mesafe kısaldı diye düşünüyorum. kullandıkça farkı anlayabiliyorsun. kesinlikle anlaş ırc falan topuna girme derim. iyi sürüşler =)

sağolasın aber arkadaşlar bi sorum olucaktı size benim motorda düşük hızlarda giderken özellikle 40-50 arası hızlarda direksiyon sabit durmuyor sağa sola git gel yapıyor lastik havalarını kontrol ettim ön düzene baktım bı sıkıntı bulamadım bi fikriniz varmı acaba ayrıca hızlanınca sıkıntı olmuyor sadece düük hızda yapıyor bunu şimdiden teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar