TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benimde var abi satip pcx veya cbr 250 almak gibi :) :)

ne pcx i ya Allah aşkına bırakın otomatik kayışlı motorları. Ruhu yok zevki yok. uykunuz gelir yolda o ufacık ve incecik tekerli motorda. Amrtisörü bile yok gibi onların. en ufak taşı hissedersiniz benden söylemesi. CBR250R candır Canandır :) ahhahahaahha

beyler sym wolf 125 e bakıyorum şu aralar listeme onuda ekledim ama pek bilgi yok motorla ilgili ne forumu var ne bişey.
gören duyan bilen varsa motorla alakalı bişeler yazarmı şuraya :) motoru alan satmamış :D cok tatlı makina.
sahibinden.com da 3 tane ilanı var 3000 tl lik haricinde olan 2 si bi galeriye ait zaten adam izmirde.
ona da pek güvenemedim acıkcası.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kafa karuma demiri ve yan çanta demiri kaç para bilen var mı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyvallah
çanta demiri 70
kafa koruma 55

çok pahalı.

sbr

beyler sym wolf 125 e bakıyorum şu aralar listeme onuda ekledim ama pek bilgi yok motorla ilgili ne forumu var ne bişey.
gören duyan bilen varsa motorla alakalı bişeler yazarmı şuraya :) motoru alan satmamış :D cok tatlı makina.
sahibinden.com da 3 tane ilanı var 3000 tl lik haricinde olan 2 si bi galeriye ait zaten adam izmirde.
ona da pek güvenemedim acıkcası.

kanka makına güzelde yedek parçada üzebilir seni..

Bugün avcılardaki tvs servisine gittim boşa gitmiş oldum adam baktı sese motoru bırakman lazım dedi iki tane dağılmış motoru yapıyolardı çıktım gittim bayrampaşadaki servis ise sesin piyanodan geldiğini söyledi ali usta garantiden değişecekler. Koskoca sürat motor gidip eksantriği değiştirdi yok böyle bişey... eğer sorunum düzelirse sürat motora bidaha gitmeyecem.

Bugün avcılardaki tvs servisine gittim boşa gitmiş oldum adam baktı sese motoru bırakman lazım dedi iki tane dağılmış motoru yapıyolardı çıktım gittim bayrampaşadaki servis ise sesin piyanodan geldiğini söyledi ali usta garantiden değişecekler. Koskoca sürat motor gidip eksantriği değiştirdi yok böyle bişey... eğer sorunum düzelirse sürat motora bidaha gitmeyecem.

Kaan inşallah sorun dediği gibidir de halledersin

Arkadaşlar tvs 150 rtr kullanıcısıyım motorum 5 binde dişlisi 13 dişli dişlimi değiştirmek istiyorum yakıt ve performans olarak neler yapabilir motor ve bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler..

Arkadaşlar tvs 150 rtr kullanıcısıyım motorum 5 binde dişlisi 13 dişli dişlimi değiştirmek istiyorum yakıt ve performans olarak neler yapabilir motor ve bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler..
Yakıt olarak zaten az tüketen bi motor dahada az yaksın dersen 14 dişli yap performans olarak pek bişey yapılmaz zaten son göreceği 130 kmh.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

bu motor için büyük uzun ön cam nereden bulabiliriz?

Kendi camı yok başka bi motorun camını uydurcaksın yada cbf camını orjinalin üstüne tutturuyolar galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar