TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

[/COLOR]http://www.hudsonderi.com/?urun-3311-Venom-VF-344-Full-Face-34-Siyah.html

beyler bu kask ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum. benim apache yeni kasa gri olandan. bu kask ile renk uyumu da çok harika. ayrıca venom marka olması da artısı tabi ama tecrübeli arkadaşlarımızın fikirleri daha önemli benim için

Kaskın fiyatı iyi güzel ama renkli bir kask almanı tavsiye ederim. Gözüne köpek sıçmış sürücüler zaten bizleri görmüyor, full takım aynı renk giyinerek kamufle etmeyelim bence kendimizi.

İmkan varsa Scorpion Exo750'lere bir bak. En azından fiberglass malzemeden yapılma. Daha güvenli bir kask.

Kaskın fiyatı iyi güzel ama renkli bir kask almanı tavsiye ederim. Gözüne köpek sıçmış sürücüler zaten bizleri görmüyor, full takım aynı renk giyinerek kamufle etmeyelim bence kendimizi.

İmkan varsa Scorpion Exo750'lere bir bak. En azından fiberglass malzemeden yapılma. Daha güvenli bir kask.

tavsiye ettiğin modeli inceledim çok kalite bişey belli ama çok pahalı bir öğretmen için fazla tuzlu:salut:

Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Şimdilik gelicek listesi şu şekilde. Katılıcak olanlar ismini bir zahmet eklesin.

1-Sabri abi (Sbr)
2-Selami abi (Selo9115)
3-Can (Twin)
4-Emre (japan_rules)

Yok mu arttıran hadi bakalım

hani geziye çıkmak isteyipte gelemeyen beyler kimseler yok
çağırınca gelmezsiniz çağırmayıncada bizi neden davet etmiyorsunuz dersiniz
zerzura hani sen gelecem felan demiştin foruma girmedin galiba
hadi apache ler katılın da millet apacheleri görsünler

tavsiye ettiğin modeli inceledim çok kalite bişey belli ama çok pahalı bir öğretmen için fazla tuzlu:salut:

abi bende exo 750 kullanıyorum bende tavsiye ederim ben aldığımda 350 tldi fiyatı hatta bir ara 580 tlleri gördü şimdi yine düşmüş bendeki bu model:
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/SCORPION-EXO-750AIR-BATTLE-LORD-SIYAH-KAPALI-KASK-pmu612.html

Tvs apache 2012 Modelinin fiyatı 4.280 TL'den 4.150 TL'ye düştü.
7 Ay önce karar verdim , 7 aydır takipteyim ve sonunda 15 gün sonra bende aranıza katılıyorum.

abi bende exo 750 kullanıyorum bende tavsiye ederim ben aldığımda 350 tldi fiyatı hatta bir ara 580 tlleri gördü şimdi yine düşmüş bendeki bu model:
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/SCORPION-EXO-750AIR-BATTLE-LORD-SIYAH-KAPALI-KASK-pmu612.html

düşmesini beklesem nasıl olur eylüle doğru düşme ihtimali olur mu ki

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

Red*X bekleriz kardeşim çok iyi bir tercih yaptığından emin ol. içine sinerek bineceksin. ben de çok araştırarak aldım beklediğimden çok daha iyi çıktı makine. şimdiden hayırlı olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

Red*X bekleriz kardeşim çok iyi bir tercih yaptığından emin ol. içine sinerek bineceksin. ben de çok araştırarak aldım beklediğimden çok daha iyi çıktı makine. şimdiden hayırlı olsun

Abi bence düşmesini bekleme. Zaten indirimli fiyatı. Bir aralar 580 küsür fiyatı vardı. Bu kaskı önermemin sebebi bu fiyata fiberglass sadece bu kask var. Birde çenedeki pompa yardımıyla yanak pad'leri şişiyor bu kaskın. Buda daha sessiz bir ortam sağlıyor. Kask kafanıza daha iyi oturuyor ve yüksek hızlarda sağa sola savrulma, yalpalama yapmıyor. Bence erteleme Akif abi. Sen en azından öğretmensin her ay belli bir gelirin var, ya biz napalım öğrenci halimizle :)

sbr

Akif abi o paralara AGV yada Shark'lara da bak derim.

Abi bence düşmesini bekleme. Zaten indirimli fiyatı. Bir aralar 580 küsür fiyatı vardı. Bu kaskı önermemin sebebi bu fiyata fiberglass sadece bu kask var. Birde çenedeki pompa yardımıyla yanak pad'leri şişiyor bu kaskın. Buda daha sessiz bir ortam sağlıyor. Kask kafanıza daha iyi oturuyor ve yüksek hızlarda sağa sola savrulma, yalpalama yapmıyor. Bence erteleme Akif abi. Sen en azından öğretmensin her ay belli bir gelirin var, ya biz napalım öğrenci halimizle :)

öğrenciyken daha çok param vardı:cherry: 1 eylülde oğlanın sünneti var ona kasıyorum şimdi:cherry: bu arada tüm apache severler 1 eylülde oğlumun sünnetine beklerim:) güzel bir sürpriz olur benim için hep birlikte apachelere atlayın gelin.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

eyvallah sabri kardeşim galiba o paralara zor bulacaz istediğimizi:silent:

sbr

öğrenciyken daha çok param vardı:cherry: 1 eylülde oğlanın sünneti var ona kasıyorum şimdi:cherry: bu arada tüm apache severler 1 eylülde oğlumun sünnetine beklerim:) güzel bir sürpriz olur benim için hep birlikte apachelere atlayın gelin.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

eyvallah sabri kardeşim galiba o paralara zor bulacaz istediğimizi:silent:

abi öğretmenliği bilmem de hayat öğrencilere güzel ya:) biraz daha yakın olsan belki uğrar tanışırdık Akif abi.

Şimdilik gelicek listesi şu şekilde. Katılıcak olanlar ismini bir zahmet eklesin.

1-Sabri abi (Sbr)
2-Selami abi (Selo9115)
3-Can (Twin)
4-Emre (japan_rules)

yolculuk nereye ve ne zaman :)

Teşekkür ederim.

Motorun fiyatını düşmesini değil ehliyetimi almama az bir zaman kala motorumu almak istediğim için.
7 Ay önce motorumu alsaydım kim bilir başıma neler gelirdi.
Allah korusun bir kaza yapsam asgari ücretle çalışyorum neredeyse 2 maaşa yakın para gidecek.

muhtemelen düşer ben mart gibi almıştım kaskı:)

1-Sabri abi (Sbr)
2-Selami abi (Selo9115)
3-Can (Twin)
4-Emre (japan_rules)

Dünden buyana bakamadım buraya kusura bakmayın.
Ben de gelirim. Ama yağmur var pazar günü :( Hatta forum dışından başka bir gezi vardı o da iptal oldu.
Yarın tekrar bi bakarız. Yağmayacaksa, beraberiz pazar günü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar