Az evvel sitesine baktım.tayvan motoruymuş.
bakalim kanka (sbr) kismet habgisi denk gelirse artik
enes saol bu arada sen beni ozleme git sabri ile okani ozle![]()
bakalim kanka (sbr) kismet habgisi denk gelirse artik
enes saol bu arada sen beni ozleme git sabri ile okani ozle![]()
bende sabrinin motora kefilim![]()
zincirini kontrol et gevşek mi ?selam arkadaşlar siz düz yolda 130 u gerçekten görebılıyomusunuz ben 110 u zor goruyorum benım motorda sıkıntı olabılırmı motor alt devırlerde cok ıyı ama 9000 devır cıvarında gucu kaybedıyorum durdane rampasından aşağı 130 u zor gordum sızce normalmı? boyum 170 kılom 60 motor şuan 5000 kmde.
selam arkadaşlar siz düz yolda 130 u gerçekten görebılıyomusunuz ben 110 u zor goruyorum benım motorda sıkıntı olabılırmı motor alt devırlerde cok ıyı ama 9000 devır cıvarında gucu kaybedıyorum durdane rampasından aşağı 130 u zor gordum sızce normalmı? boyum 170 kılom 60 motor şuan 5000 kmde.
selam arkadaşlar siz düz yolda 130 u gerçekten görebılıyomusunuz ben 110 u zor goruyorum benım motorda sıkıntı olabılırmı motor alt devırlerde cok ıyı ama 9000 devır cıvarında gucu kaybedıyorum durdane rampasından aşağı 130 u zor gordum sızce normalmı? boyum 170 kılom 60 motor şuan 5000 kmde.
sabri abi ben, kanuni bora yla 120 görüyordum ve stock hali idi.normal normal sıkıntı yok.. bizde elimizi kolumuzu sallaya sallaya 130 yapmıyoruzama sende birde kilo avantajı var,tsubasanın dediği gibi bujiyi değiştir,birde yeni hava filtresi tak öyle dene..rüzgarsız düz yolda 120 yapması gerekir..ama 80km ile giiderken 5e atıp hızlanmasını bekleme.. 1.viteste kalk, her vitesi 9000-10000 aralığında değiştir. gazı hiç bırakma 120 görene kadar:cat:
sabri abi ben, kanuni bora yla 120 görüyordum ve stock hali idi.
ama her 1000 kmde bir buji değiştiririm
sürekli lastik ve zincir yaglar gerginliğini kontrol ederim.
ama rodajını cok iyi yapmıştım.
ben tvs alırsam sanırım 140 filan yaparım bununla![]()
bence o göstergeler pek doğru değil ya90 100den sonra sapıtıyor hepsi.. bende çok iyi bakarım motoruma ama cc si belli yani.. orjinal tvsde 140 km hız demek 11000 devir demek.. oda ne demek söylemeyim yani
![]()
normal normal sıkıntı yok.. bizde elimizi kolumuzu sallaya sallaya 130 yapmıyoruzama sende birde kilo avantajı var,tsubasanın dediği gibi bujiyi değiştir,birde yeni hava filtresi tak öyle dene..rüzgarsız düz yolda 120 yapması gerekir..ama 80km ile giiderken 5e atıp hızlanmasını bekleme.. 1.viteste kalk, her vitesi 9000-10000 aralığında değiştir. gazı hiç bırakma 120 görene kadar:cat:
eyvallah kardeşım on dişliyide 14 yaptım yanlız benım takıldıgım konu 9000 rpm cıvarında motor sankı kapanıyo yanı teklıyo gıbı 1 ve 2 de sorun yok onlarda fazla zorlanmıyo makına ama 3 e attıgım zaman alt devırlerde cok ıyı ama devır yukseldıkce sankı motor ısteksız kalıyo sızdede bu boylemı?
Kardeşim motor iyi açılsın diye birşey yoktur rodaj motorun tüm parçalarının bir birine alışmasıdır. Sen kullanma klavuzunun dışına çıkma orda herşey yazarmotorum daha 40 km de. ara sıra anlık 100-110 falan yapayım mı yoksa 50-60 ı geçmeyeyim mi ? motora zarar vermeden iyi açılsın istiyorum