TV8'i açın şimdi.. Kadın Motorcular Grubu Motokeyf'de

Kaçırdıklarınız ise

Test: BMW K1200
Konu: Kask
Sohbet: Karikatürist bir arkadaş
Grup: Womenriders

Kaçırdıklarınız ise

Test: BMW K1200
Konu: Kask
Sohbet: Karikatürist bir arkadaş
Grup: Womenriders

eywah eywah bunu duymucaktım o bölümü biyerden bulmam lazım :)
K1200 dediin,, ahh ahh :p:mrgreen:

Motokeyf sitesinde en son 16 haziran bölümü var, bu pazartesi 23haziranı koymaları lazım, daha çok var yaw k1200ü görmeye :(

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bölümler birbirini tekrarlamaya başlasa da izlemek keyif veriyor gibi bir düşüncem var , internetten tekrarına bakarız artık, women riders kimdir nedir tanımış oluruz :p men riders istiyorum :cherry:

seyredenler

ruhu genç olan 51 yaşında biri vardı.

tanımayanlara

o bendim.

kılpayı gördüm engin abi seni fbtv'de.
sonra sen oldugundan emin olmak için motokeyf.com'dan o bölümü indireyim dedim de daha yüklememişler internete.

Motokeyf isterse 3 tane test yapsa ne yazar. Başka program yok diye izliyoruz işte. Test yapan şahıs Jinlun a da süper diyor bmw k 1200 e de. Ya özellikle hiç kusuru olmayan modelleri seçiyorlar test etmek için yada ...
Bi tanesine de kötü dediğini duymadım daha. O zaman yorum yapma arkadaş. Özellikleri şudur budur aha motor sesi de bu. Oldu bitti.
muhuhoha::xs06::doğru tespit.geçen yıl keeway marka çin malı bikaç motor
testi yaptılar.onlarında kötü yönlerini iyi kapatmayı biliyolar.ama en baba taestler harley&davidson larda oluyo bence.hastasıyım harleyin.hale o patır patır sesleri yokmu...üfff çok güzel...

Engin abi kask konusunda en güzel siz konuşmuşsunuz. Daha önce hiç kullanmışmıydınız motosiklet yoksa bisikletten başka 2teker tecrübeniz yokmuydu?

gençlikte vardı mobilet ama 5-6 senedir almayı düşünüyordum.kısmet oğlanla (edy) beraber almakmış. İlk motorum Yamaha Dragstar 650 oldu.sonra fazere geçtim. bu arada eğitimde aldım ve de ileri sürüş teknikleri için de eğitim alacağım.Amacım her şeyi ileri düzeyde öğrenmek kullanmak değil.

Her yaz başka motor oldu o zaman. Yanlış hatırlamıyorsam 1,5 senedir kullanıyorum demiştiniz. 1,5 senede 2 motor iyi valla

Eğitimin amacı beklenmeyen durumlarda kullanacak refleksi oluşturmak zaten. Hayatta kalmak için lazım.

Her yaz başka motor oldu o zaman. Yanlış hatırlamıyorsam 1,5 senedir kullanıyorum demiştiniz. 1,5 senede 2 motor iyi valla

Eğitimin amacı beklenmeyen durumlarda kullanacak refleksi oluşturmak zaten. Hayatta kalmak için lazım.

6 ay kullandım (5000km dragstarı) 1 senedirde fazer kullanıyorum (16000 km oldu) eğitim alarak refleksleri geliştirmek vede beklenmeyen durumlardan kurtulmak için aynen dediğin gibi.
Trafikteki insan düşüncelerini 33 yıldır istanbulda araç kullanarak öğrendiğimi düşünüyorum.motor kullanmanın mantığını da kullana kullana öğreniyoruz vede öğrenmeye devam ediyorum. Ne kadar ileri derecede eğitim alırsam o kadar çok öğreneceğimi düşünüyorum.

İlk motor olarak cruiser tarz dragster de zorluk yaşadınız mı? Başlangıç için zor olur diyenler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar