TV Programlarına gündem için talepte bulunalım...

Arkadaşlar Pazartesi günü konuyu görüşeceğim. Bugün hafta sonu malum Pazartesi'ye kaldı. Ama Pazartesi için bir arkadaşım da destekledi birlikte gidip konuşacağız. Becerebilirsek sanırım bir ilk olacak. Kasım ayı fuar ayı gündeme almaları için uğraşacağım. Hayırlısı diyorum.

Çok güzel bir düşünce, tebrik ediyorum :rendeer:
inşallah amacımıza ulaşırız.. :cat:

Arkadaşlar iyi haber: Biraz önce Ali Kırca ile görüştüm. Konunun güzel olduğunu ve Kuzey Irak olayları geçer geçmez Siyaset Meydanında gündeme alınabileceğinin Ok'ini verdi.
Bu konuda akşama diğer sitelerde de başlık açacağım. Ve adminlerine mesaj atacağım.
Olayı organize etmeye başlıyorum. Bu hafta üzerine çalışacağım.
Program tarihi netleşince de sizleri bilgilendireceğim.
Desteğinizi bekliyorum.

Çağrı "Cloud" Öztürk
[email protected]
[email protected]
05354196732

Helal olsun Cloud eğer bunu başarabilirsen gerçekten bi kilometretaşı sayabiliriz bunu :) Başarırsan sayende hepimizin göğsü kabarıcak tabiki bunu başarmanın mutluluğuyla en çokta senin :) Yürekten destekliyoruz.

Ve bizimde yapabileceğimiz birşeyler varsa söyle bizde yardım edelim :)

çok iyi fikir bence sesimizi duyurabileceğimiz bir platform olması gercekten güzel olurdu..

Şimdilik bir dosya hazırlayacağım en azından onlara yardımcı olmak adına.
Öncelikle site adminlerine ulaşacğım. Tabii diğer merciilere de. Diğer sitelere yeni açtığım forumlar var. Ben elimden geleni yapacağım umarım bir ilki gerçekleştirceğiz. Bakalım hayırlısı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hep destek tam destek:cat:

motosiklet sürücülerinin sorunlarının tv'de tartışılması çok hoş olurdu gerçekten. ama Siyaset Meydanı, bir tartışma programı. bir tarafta motorcular olacak ok, peki dertlerini kime anlatacaklar? yani karşılarında kim olacak? onu bulmak gerek. Karayolları'ndan bir sorumlu mu? taksiciler mi? kim? örneğin tartışılması gereken bir konu "Türkiye'de karayollarının motosiklet kullanıcılarına ne derece hitap ettiği" ama bu konuyu kiminle tartışacaklar? tek taraflı bir konuyu bence Siyaset Meydanı'na almazlar. Taraf yaratmak gerek ne yazık ki.
acilen bir karşı grup oluşturalım, ben çok iyi dolmuşçu olurum mesela :D

Tebrikler Çağrı.Çok faydalı bir işe önayak olmuşsun.
Hayatta olan veya olmayan tüm motorcular adına sana çok teşekkür ederim...:rendeer:

Arkadaşlar sağolun, ama program bir gerçekleşsin o zaman tebrik edersiniz. Elimden geleni yapacağım.

Cloud başarırsın sana inanıyoruz :):rendeer:

Ülkemizdeki motosiklet kültürünün acilen gelişmesi gerek

Son düzenleme:
güzel olur tabi ama organizasyon güzel yapılması gerekir izleyici kitlesi çok olmalıki faydası olsun ki medyadan başkası bunu yapamazdı:cat:

canlı telefon bağlantıları da yaparız harika olur... :D desteğmiz seninle cloud :cat:

bencede super olur walla boyle bır program olursa katılım ıcın kalkıp sınop tan 12 saat yolu cekerım buraya :bounce::cat:

Arkadaşlar sağolun, ama program bir gerçekleşsin o zaman tebrik edersiniz. Elimden geleni yapacağım.

bööle bişi olursa tebrik ne kelime başımızın üstünde taşırız seni,
şimdi tebrik istemiyosan, düşüncen ve gayretlerin için sonsuz teşekkürler şimdilik :)

:rendeer::rendeer::rendeer:

Arkadaşlar,
Bu konuda her fırsat değerlendirilmeli.Ben şimdi mesajımı Atv ye yazdım.Haydi hepimiz destek olalım

aslında bu baslagından dier baslıklar gibi unutulmaması icin bir tarih belirlenmeli o tarihte toplanılmalı ve ilgililerce muracatlar yapılmalıdır bence. yoksa böle ii fikir guzel fikirt vs. yazıla yazıla unutulur gider !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar