Tuvalette 1929 Model Harley Buldu

Bir çiftlik vb. bir yerde unutulmuş olan veya muhafaza edilen, yıllar sonra meydana çıkıp yüksek miktarlarda satılan araçlar hakkında pek çok hikaye duymuşsunuzdur.

pipeburn.com sitesinde yayınlanan bu aracın hikayesi ise diğerlerinden biraz farklı. 1929 model olan bu Harley-Davidson tuvalette bulunmuş.

1940 lı yılların sonunda Bicker isimli biri Batı Avustralya da bir madende ahşap kasasından dahi çıkmamış bir Harley modeli hakkında bilgi edinir. Babasının aracı koyduğu yeri araştırır ve aracın madenin tuvaletinde olduğunu öğrenir. Ayrıca araç standart bir model değil, fabrika çıkışlı modifiyelere sahip bir yarış modelidir. O yıllarda takriben 20 yaşında olan aracın lastiklerini söker ve aracının bagajında motosikleti eve getirir. Harley i belkide ithal edildiğinden beri ilk defa çalıştırır.

Bu ilginç hikayeye sahip 1929 Harley-Davidson modeli 6 Ocak 2011 günü Bonhams Vegas açık arttırmasında 125,800 Amerikan doları fiyata satıldı.

Kaynak: Motoaktuel

Ekli dosyalar

• 1052harley.jpg
    1052harley.jpg
    20.4 KB · Görüntüleme: 18,198
Moderatör tarafında düzenlendi:

MkD

ne tuvalet ama :mrgreen:
sonunda harley koleksiyoncuların eline düştü herhalde

Cok guzel. Hem ucuza gitmis hemde satmazdm ams bu motorun frenleri nerde goren var mi?

Arkadaşlar Çok İyi bi fiyata satılmış İşte :)
düşünsenize burada bi evın bodrumunda çıktıgını :)
ev sahibi motordan nefret eden biri oluyor birde :)
ugrasıyor calıştıramıyor bakıyor pas içinde,
çağırıyor hurdacıyı :)
Hemşerim Al Bunu Ne Verirsin,,,Adamda Tartıyor 70 80 arası,
veriyor en fazla 20 lira alıyor motoru 2 balyoz ona :)

Çok İyi Fıyata Gitmiş Maaşallah :)))

şimdi benim tuvalete baktım bişey yok yahu :mrgreen::queen:

Çok güzel bir haber. Gerçekten kutusu daha açılmamış bir harleyi tuvalette dahi bulmak çok heyecan verici olsa gerek.. Bende buna benzer bir olayı 87 model mobileti samanlıkta bulunca yaşamıştım:) Ama onu satmadım hala birçok çiçona taş çıkartır..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tipe bak, iğrenç :)
Bizim maden tuvaletlerinde ne çıkar acaba :pr: peugeota razıyım gerçi :queen:

Türkiye'de o yıllarda toplu iğne bile imal edilmezken adamlar neler yapıyorlarmış, bir de kızıyoruz kendimize adamlar çok ileride diye, Malesef kendi kendimize propaganda yapmaya bayılıyoruz bakın osmanlıyı yerlere göklere sığdıramıyoruz , o dönemde amerikalıların vatanları bile yoktu, Biz hala osmanlı bir dönem nereleri fethetmiş olayı ile uyutuluyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar