TURUNCU PS3 CAFE (Açılış 10 Mayıs PAZAR)

sigara zaten yasak. 12 yaş altı almak zaten yasak. ama bıldıgım kadarı ile yönetmeliği okumadım tam. oyun salonları için 15 yaş sınırı var sanırım emin değilim ama.

e biz internet cafeler ve oyun salonları içinde 18 yaş sınırı görüşmeleri varmış.

artık babanem annanem oynamaya gelir dükkana counter.

töbe yarabbim töbeee..... sabır sabır....

şimdiden denetimlerde ALLAH sana SABIR versin... Mekanın hayırlı olsun :rendeer:

Genel evi denetlemedikleri kadar bizleri denetliyorlar...

ayda 4 kere gelirler bişi bulamazlar cunku yok. ama her gelişlerinde neden aynı uygulama anlamıyorum.

ya bırak arkadaşım geçen geldim tükkanına bebelere oyun oynatıyosun zabıta geldiğinde ağlıyosun abicim yapmayın etmeyin diye...:)kalmadı eski esnaf artık...piyasa size kalmış..:farao::p

Motosikleti
Hornet
hayırlı olsun abi fiyatlar ist.. şartlarına qöre baya bi uygun yakın olsa gelirdik ama kısmet yolumuz düşerse:)

hayırlı olsun bol kazançlar. bize yakın düzgün bir yer açılsa derken başlığı gördüm fiyatları gördüm ardında evime yakın olduğunu görünce sevindim vallahi:)

Hayırlı olsun, bu krizde yatırım yapmak lazım tabiiki.

dün bir bardak sıcak sütü 5 milyona sattıklarını gördüm ya artık tostu 50 milyona görsem şaşmam :) Hayırlı olsun abim fiyatlar uygun gerçekten...

Hayırlı olsun, daha önceden sadece internet cafe olan bir mekandı burası sanırım, bir küçükyalılı olarak birkaç kere uğramışlığım vardır. :)

evet beyler varmı pesde kapısıcak bas parmagına guvenen bı motosikletli insan hee varmıııııı hayırlı olsun buı arada dur ben cadde bostanda bı turnuva duzenlıyımde gelelım

serdar abi hayırlısı olsun dükkanın içi daha dolmadan görme şansımız olmuştu şerif sayesinde birde dolu halini görücez :cat:

Heyırlı olsun... Bana uzak ama fiyatlar uygun Kadıkoye gecersem ugramaya calışırım ama oyun oynamayı sevmem yinede tanışmak için olsa gelirim.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
ben gidiyorum arkadaşlar, mekan çok güzel, benim oyunum burnout paradise, deli gibi skor yaptım hehe:)

valla sinirlerine güvenen killzone 2 oynasın derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar