Türkiyenin Siyasi İntiharı Yeni Osmanlı Tuzağı

Arkadaşlarım bu kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim .Türkiye üzerinde oynanan oyunları açıkça gösteriyor. Başta ABD olmak üzere diğer emperyalist ülkelerin yıllardan beri Türkiye'yi parçalamak adına yaptıkları ve satın aldıkları şahısları anlatıyor.

Dileyen arkadaş özelden mesaj atarsa daha sonra geri vermesi şartıyla kendisine kitabı ödünç verebilirim. Kitabın yazarı Cengiz ÖZAKINCI

valla bende pek kitap okuyan bir değilim ama ŞU ÇILGIN TÜRKLERİ 4 gunde okudum hatta 2 gece sabahladım kitapla ve milli duygularım biraz daha kabardı zaten avrupadan veya abd den gelen herhangi bir şeyi çok zor durumda kalmadıkça almamda kendi kara tarihlerini yalanlarla dahi kapatamayan bu uluslara içimizde ki sanayicilerin yabancı ortaklık kurupta kendi milli motorsikletimizin ve hatta hemen hemen hiç bir şeyimizin olmamasına yaptıkları katkıdan dolayıda az anmamaktayım senelerce bu millete doğanı şahini fahiş fiyatlarla satanları çinli motorları yerli diye satmaya kalkanları hiçbir zamanda unutmayacağım hep kendilerini daima anacağım çinli motorlar gelmeden evvelde mobilette peugeotu 1400 ytl ye satmaya çalışan kişileride unutmuş değilim ve her vatanını seven kişi gibi sadece ve sadece bizimde milli arabamızın milli motorumuzun tankımızın silahımızın olması için dua ediyorum elini taşın altına sokmayıpta lux ve rahat içinde yaşayan sanayici ve iş adamlarını politikacıları daimada anacağımdan şüphem yoktur bu kişilerin bir an önce elllerini taşın altına sokup ihracatın ithalattan fazla olması için çalışmaları tek temennimdir saygılar

Paylaşım için teşekkürler Turkishpyscho. belo arkadaşımızda güzel bir yorum yapmış. Ettiğin dua ya aynen bende katılıyorum. Ayrıca Türkiyey oynanan oyunu kitaplar okuyarak anlamaya gerek yok herşey ortada ve sadece gündeme getirilmesin diye yandaşlar göz yumuyor,destekliyor vb. bir takım şeyler yapılıyor Kimilerinin faydalandığı bir takım şeyler oluyor bu yazdıklarım oluşurken TÜRKİYE elden gidiyor aslında ve içinde vatan sevgisi olmayan kendi çıkarları için herşeyi göz ardı edip sadece kendilerini düşündükleri için çıkar sağlıya bileceği her şey için destekliyor. Ülkemizin ne olduğu, nereye sürüklendini, kimse bilmiyor bilenler susturuluyor konuşanlar tehdit ediliyor ve konuşulanları yalanlıyorlar. Mesela ülkemizin güneyindeki AKDENİZ de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yakınlarında bulunan petrolümüzü Rumlar çıkarıyor ve bizim malımızı bize satıyorlar..... Yazacak konuşulacak çok şey var fakat burada konuşulacak birşey değil fazla derine inmek istemiyorum. ALLAH sonumuzu hayıretsin. ALLAH tekrar başımıza bir ATATÜRK nasip eylesin.

arkadaşlar belki bura yeri deil sölenmesi gereken bişey bunlara maddi destekte bizde bulunuyorus cocacola,schweppes,mcdonald's,CareFour,Nestle,Nescafe,arielmatik kullandımızda bizde ülkenin bölünmesi yada diğer müslüman ülkelere karşı yapılacak herşeye yardımcı oluyorus bunu engellemk aslında birasda bizim elimizde aşagıdaki linke bakarsanız ne demek istemi anlıcaksınız

http://hard.blogcu.com/page1

Son düzenleme:
zenci aslında çokdoğru söyluyorsunda ben ilk evvela şu içimizdeki hainleri bilelim derim örnek verdiğim gibi tofaş kanuni bisan daha bir çokları yerli malı diye ithal mal satıyorlar memlekette montaj olduğu içinde yerli malı zırhına sığınıyorlar

Malı-mülkü bırakın ekonomi yönetimi(IMF) ile dış politika(Avrupa-Amerika) bile İTHAL.

iste yarama yine tuz bastiniz. bunlari kitaplardan okumaya gerek yok.zaten biraz dusunun gercekten bu ulkede neler dondugunu,sehit kanlarinin nasil satildigini gorursunuz. ve artik bu isi acik acik yapabiliyolar.

ben olaya farklı bir yön vereyim o zaman.

bende ariel omo almak istemiyorum yerli malı alıyorum. hanım diyorki bunlar lekeyi çıkarmıyo mecburen gidip israil malına para veriyorum içim kan ağlıyarak.bizde malın kalitelisini yapalım çok mu zor bence değil ama dediğiniz gibi yaptırmamak için ne gerekiyorsa uygulanıyor

babaçi aynı yara maalesef bende var vestel çalışanları bile vestel almıyyor evde beko çamaşır makinası var alt kapakla ust kapağın rengi farklı birde indesit var aynı zamanda alınma oda ust katta renkler canavar gibi şimdi ne diyeyim ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar