Türkiye'nin ilk hardtail projesi

Motoru satista gordum satan sizmisiniz yoksa birine sattinizda o da satisami koydu motoru. Isciliginiz muhtesem. Bence o fiyat ucuz olmus.

abi tek solukda 13 sayfa yorumu okuyup resimlere bakdım. .:) rüyamda göreçeğim motorlar kadar ilgi çekici ve güzel elimize emeğinize sağlık allah kaza bela vermesin

Açıkcası motorun ilk halini gördüğümde püFF demiştim.
Ama Bu işcilik,yetenek karşısında saygı ile eğiliyorum...

13 sayfayı da zevkle okudum.herşeyi ile mükemmel olmuş bir motorcu olarak tebrik etmek istedim.

sevgili zeda xs650 yi satışa ben koydum,birkaç eksiği vardı makina ile ilgili onlarda geldi,onlarında montajını yapıp gönül rahatlığı ile verebilirim artık,
tekrar herkeze yorumları için çok teşekkür ederim ,çok iyisiniz hepiniz

motorunuz çok güzel...
alan kişiyi şanslı görüyorum. bu kadar emek verilen bir motoru sürecek....

Arkadaşlar çok teşekkürler yapıcı yorumlarınız için,inanın ben bile bilmiyordum sitenin resimleri yayınladığını haber vermediler çünki :),
çözünürlük kötüymüş :)

Arkadaşlar çok teşekkürler yapıcı yorumlarınız için,inanın ben bile bilmiyordum sitenin resimleri yayınladığını haber vermediler çünki :),
çözünürlük kötüymüş :)

10 numara bence daha cok resim de koyabilirlermis, gercekten gurur verici, tebrik ederim, soyle dergilerde boy boy gormek nasil olsun bobber ile bize. Basarilar

tebrik ediyorum ve saygı duyuyorum, bu konuda Angel Spear da çok iyi!
ne diyebilirim ki tam bir zevk! harikasınız! başarılarınızın devamını diliyorum, Şiddetle! :cat:

tebrik ediyorum ve saygı duyuyorum, bu konuda Angel Spear da çok iyi!
ne diyebilirim ki tam bir zevk! harikasınız! başarılarınızın devamını diliyorum, Şiddetle! :cat:

Derya birkac sene evel yanima gelme gafletinde bulundu,, o ara zehirlendi malesef :)
tesekurler glock,

Ataşehir taraflarında bir sitenin otoparkında yakından inceleme fırsatım olmuştu. Süper işçilik, son derece özenli malzeme seçimi. Dört dörtlük bir bobber. Tebrik ederim.

Çok çok güzel bir video, müzik ve çekim tekniği harika uymuş birbirine. E zaten motorun güzelliğine diyecek yok. Elinize sağlık.

Kocaeli İl Temsilcisi
böyle arkadaşların önce burada bulunmaları ve türküyede ,bir türk tarafından yapılmış olması gerçekten şahsım adına gurur verici, bu iş gönül işi onun için ne desek boş olur fakat yapılan işçilikten ve kullanılan materyaleden tutun hakkaten olması gereken gibi olmuş sözü tam bu çalışmaya göre bence ,

bizede taktir ve tebrik etmek düşer , son derece başarılı ve kusursuz bir çalışma olmuş yağlı ellerinizden öpmeden içim rahet etmeyecek :)

iyiki varsınız.....

bobber cycle-angel spear

Topiği bende yeni keşfettim,konuyu duymuştum ancak böyle güzel bir çalışma olması...
Söylenecek bir söz kalmamış.Bravo demekten başka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar