- Konu Yazar
Türkiye’de yerli motosiklet üretimi ivme kazanırken, Musatti Motor üretim kapasitesi ve organizasyon yapısıyla dikkat çekiyor. Marka, 45 bin metrekarelik modern üretim tesisinde her 90 saniyede bir motosiklet üreterek yerli pazarda en yüksek hacimli üreticiler arasında yerini aldı.
Aylık 7 bin 700 adetlik üretim kapasitesine ulaşan Musatti Motor, Avrupa standartlarında yürüttüğü üretim süreçleriyle hız ve kaliteyi bir arada sunmayı hedefliyor. Toplam 20 bin metrekare kapalı alana sahip entegre tesislerde üretim, otomotiv ve makine mühendislerinin denetiminde gerçekleştiriliyor.
Her 1,5 Dakikada Bir Motosiklet Banttan İniyor
Üretim hatlarında ortalama her 1,5 dakikada bir motosiklet banttan inerken, tüm modeller detaylı kalite kontrol süreçlerinden geçiriliyor. Fren performansı, ABS sistemleri, far ayarları ve genel güvenlik testleri gibi kritik kontroller, son teknoloji ölçüm ekipmanlarıyla gerçekleştiriliyor.
Musatti Motor, üretim gücünü güçlü bir satış sonrası organizasyonla destekliyor. Türkiye genelinde 450’den fazla bayi ve servis ağı ile hizmet veren marka, 10 bin metrekarelik yedek parça deposu sayesinde ihtiyaç duyulan parçaları aynı gün kargo ile servis noktalarına ulaştırıyor.
“Yerli Markalara Yönelik Algıyı Değiştirmeyi Hedefliyoruz”
Musatti Motor Kurucusu Mustafa Alkan, yerli markalara yönelik algının dönüşümünde aktif rol üstlendiklerini belirterek şu değerlendirmelerde bulundu:
“Musatti Motor olarak yalnızca bugünün beklentilerine değil, geleceğin ihtiyaçlarına da cevap verebilen bir marka inşa etmeyi hedefliyoruz. Güvenlik, konfor ve erişilebilirliği her modelimizin merkezine koyuyoruz. Motosikleti sadece bir satış ürünü değil, uzun soluklu bir yol arkadaşlığı olarak görüyoruz.”
Alkan, güçlü üretim altyapısının Türkiye geneline yayılan servis ağı ve hızlı yedek parça desteğiyle tamamlandığını vurgulayarak, markanın hedefinin sürdürülebilir ve güven veren bir yerli marka deneyimi sunmak olduğunu ifade etti.
Haberin devamı için tıklayın.