Türkiye'de Murciélago

Enzo olduğunu biliyorum. Bunu da alacak birileri hiç şüphesiz vardır..

yaw ben delı olucam mıllet de para yok dıyoruz alısverısyerlerı tıkabasa bı ev soruyosunuz adam 400 dıyo cok rahat sekılde (400 mılyar) bızım kötü etlikte acılan antares de daıreler 600 mılyar adam ıstedıgıne verıyo herkese de satmıyo yanı:silent: bı seylerı yanlıs yaptım hayatta ama hala cozemedım:pr:

Siz bir iStinye Parkın Valesıne gıdınde gorun İstanbulda ne kadar zengın varmış :p 8 ay boyunca içinden geçtim saolsunlar resimlerde gördüğümüz uçuk arabaları canlı gorduk :) Ferrari ler Porche ler Lamborgini ler vs vs aklınıza ne gelırse..

bu kadar şaşırma bence alper abi ankara da yaşıyosun...başka illere benzemez ne demişler ?? : başkent :p

Antalya'da bunun beyaz ını gördüm cadde geçti gitti sonra bi galerici abimden öğrendim herif kıbrıstan getirtmiş vay be nede olsa zengin adası.

valla cadde de arabaların arasından geçti başta yavaş gidiyordu sonra hızlandı tam net önünü algılıyamadım ama arkası net gördüm ortan eksosluydu
murcielago ortadan eksozlu değilmi bildiğim kadarıyla gallaro çift eksozlu

obaa o zaman murcielagodur
sesi de duyulmaya değerdir

gallardo
gallardo-spyder-2-g.jpg

asm

Geçen gün Doğuş Oto'da Audi R8 gördüm.

Fena bir alet hakkaten.

Lemans'tan fırlamış sanki!

temsili fotosu:

Audi_R8_.jpg

bana göre dünyanin en iyi hatlarına sahip olan tek otomobil Murcielago,dur.
tasarımı yapan mühendis, Discovery channel deki konuşmasında "Bu aracı tasarladığımızda bu kadar ilgi çekeceğini ekip olarak hiç ummamıştık" yönündeydi.
Tek kelimeyle harika bir makina..ne uzun ne kısa, ne geniş ne dar, ne yüksek ne alçak, öyle bir yapıdaki adeta bana yol gösterin gideyim diyor. yola balık gibi yatmış, timsah gibi yola sarılmış gibi duruyor.. :)

Murciélago, ismini Cordoba'da 1879'daki bir boğa dövüşünde 24 kılıç darbesine rağmen ayakta kalan ve dövüşe devam eden, sonuçta çok nadir bir olay olan matador tarafından öldürülmeden arenadan çıkma başarısını gösteren Murciélago isimli boğadan almıştır.

az ve öz bir bilgi siz murcielago severlere hehehehe:)

gsx-r 1000 derim.daha da bişey demem.hiç ilgimi çekmiyor:cat:

bana onu alcak kadar para verseler bankaya kor hergünde faizini yerim :)

alet hala satılamamamış, ayrıca plaka bilgilerini sorgulayına aracın REHİNLİ OLDUĞU YAZIYOR

rehinli ne demek ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar