Türkiye'de Murciélago

bugün bizim evin önünden geçti meret,kulak tırmalayan bir sesle, gözlerime inanamadım TR'de olduğuna inanmıyordum. bakalım bu kadar parayı verip kim alıcak? 30 sene sonra alabilirm ben anca..off offf...:cyclopsan

Lamborghini Murcielago LP640
Fiyat: 550.000€

http://arabam.e-kolay.net/ikinciel/detail.aspx?sid=1168917

1_image_for_silan_1168917

3_image_for_silan_1168917

BÜYÜK HALİ İÇİN AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYIN
image_for_gres_420413

bt000191_780240.jpg

Son düzenleme:
bu ilk ve tek değil benim tahminimce. gözlerim beni yanıltmadıysa ben zincirlikuyu'da metalik gri bir murcielago çita gibi önümde uzarken gördüm. benim motorun deli ivmesi bile söndü lamborghini arkasında :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orda mis gibi audi var yerim lamborjini..:p

Gsr 600- z 750 gibi motorlara degişmem.

4 tekeri bir türlü sevemedim :)

nedense bu merete bi türlü ısınamadım ama gallardo'suna hastayım

Enzo olduğunu biliyorum. Bunu da alacak birileri hiç şüphesiz vardır..

ışıklarda bi aragaz verse tamam korkudan döşemeleri kirleterim bizim evin bacası kadar egzostu var

bu ilk ve tek değil benim tahminimce. gözlerim beni yanıltmadıysa ben zincirlikuyu'da metalik gri bir murcielago çita gibi önümde uzarken gördüm. benim motorun deli ivmesi bile söndü lamborghini arkasında :mrgreen:

ya o gallardo olmasın? belki de reventondur?!?

Şş, ayıp değil mi benim arabanın resmini koyuyorsun foruma :farao: İnsan bir izin ister :farao:

:queen::queen::queen:

1. yanındaki Audi R8 V8 FSI: 412 beygir, yani bmw m3'ten bile 8 hp zayıf. standard Murcielago V12 ise 580 beygir.

2. Türkiye'de Revanton (650 hp) görmemiz çok çok zor. toplam 20 adet üretileceği açıklanmıştı geçen yıl. alabilene, yurtdışı fiyatı 1 milyon euro. klasik göstergelerin lcd ekranı bir düğmeyle g-meter ekranıyla değişiyor ve sürücüye etki eden g-force'u ölçen ekran parıldıyor.

3. motosiklet sevgisi çok başka. ama bu aracı ve ömür boyu benzinini size bedava verseler, "herhangi bir şekilde finansal gelir elde edemezsin; sadece kullanacaksın" deseler ve bir kez kullansan... değil motosiklet, ömür boyu cinsel aktivite ve futboldan bile feragat etmeye razı olursun :)

Son düzenleme:
bu araba türkiyedeyse kesin lpg takılıdır bunda :) :):queen:

Son düzenleme:
Antalyada kırmızı ışıkta yanyana geldik Mustang kalkış arabsı olduğu için ileriki hızlarda yaklaşamıyoruz ama o araba Türkiyenin yollarında gidemez kasiste kalı verir.:pr:

asm

1. yanındaki Audi R8 V8 FSI: 412 beygir, yani bmw m3'ten bile 8 hp zayıf. standard Murcielago V12 ise 580 beygir.

2. Türkiye'de Revanton (650 hp) görmemiz çok çok zor. toplam 20 adet üretileceği açıklanmıştı geçen yıl. alabilene, yurtdışı fiyatı 1 milyon euro. klasik göstergelerin lcd ekranı bir düğmeyle g-meter ekranıyla değişiyor ve sürücüye etki eden g-force'u ölçen ekran parıldıyor.

3. motosiklet sevgisi çok başka. ama bu aracı ve ömür boyu benzinini size bedava verseler, "herhangi bir şekilde finansal gelir elde edemezsin; sadece kullanacaksın" deseler ve bir kez kullansan... değil motosiklet, ömür boyu cinsel aktivite ve futboldan bile feragat etmeye razı olursun :)

Bunu herkes anlamayabilir (araba açısından) ama ben o arızalılar sınıfına giriyorum galiba.

Bu kadar uçuk araçları aklımın ucundan geçirmem ama hiç değilse bir İmpreza STI yeter. (ne de alçak gönüllüyüm!)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar