Harley'in kendine has bir çekiciliği tabii ki var ama bana hitap etmiyor şahsen. Cruiser seviyorum aslında, ama tercihim Kawasaki VN1600, VN1700 veya Honda VTX 1800 olurdu. Ama kocaman bir V2 yerine bir Valkyrie Rune düşürmek var niyetimde...hasmet bey neden Harley Davidson gibi yerli malı motorlar tercih etmiyorsunuz merak ediyorumYokluktan naked biniyorum burda. Güzelinden bi Breakout olsa mesela ne güzel olurdu... Tarz meselesi mi?
250cc ve üzeri hacimlerde satış rakamları düşmüş, tablo bunu gösteriyor. zaten 150cc motorları kuryeler kullanıyor ve 100-125cc motorlarıda yeni başlayanlar tercih edebiliyor falan.
anlamadığım bir nokta var, 50cc motor alıyorsunuz, 1200 liraya öyle güzel bisikletler var ki böyle disk fren falan yani niye bisiklet almıyorsunuz da 50cc motosiklet alıyorsunuz?
bisiklet daha hızlı gider 50cc motordan.
Arkadaşlar 50 cc diye küçümsemeyin lütfen.
O kadar çok avantajı var ki:
Bi kere motoru alınca yanında gizli bir ortak(devlet) almamış oluyorsunuz . 6 Ayda bir vergi vermiyorsunuz .
Sigorta derdi de yok .Bu iki kalemi bile topladığınızda, motor ortalama 3 yıl gibi ( değişken bir durumdur bu )bir sürede bedavaya geliyor. Kaldı ki bir takım atraksiyonlar ile motor gücünü iki katına çıkarmakta mümkün ,her ne kadar tavsiye olunmasa da.
Ortalama 40-50 km gibi bir hız ile küçük bir dairesel çapta oldukça iş gören bir alet olur![]()
logaritma,
sigorta mecburi değil ama isteyen 50cc sahibi sigorta yaptırabilir.Hiçbir sigorta şirketi yapmam demiyor.
Değerli korayuzuner1; ürün gamımızda maalesef yok. 50 cc de biraz bize has bir tercih oldu. Ama çok kısa bir süre sonra tüm 50 cc kullanıcıları sektöre daha büyük cc ile adım atmış olacak. MTV'den muaf olması ve otomobil ehliyeti ile kullanılabiliniyor olması şu anda bu segmenti cazip kılıyor.