Lan geçen sene o 1 tane Derbi'yi kim aldı çıksın söylesin, adamdaki lükse bak sen koca firma bir sana çalışıyo

"Abim var mı bir sıkıntı abim" "Abim bakım yapak mı abim, gurban olurum ben sana" :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Kawasaki 2018'de toplam 51 adet motor mu satabilmiş, çokta şaşırdık mı ? bence hayır, 636 serisini bitirir, bütün rakiplerin teknolojinin gözüne gözüne vururken zx10r'da bile hiçbir yeniliğe gitmez 54bin liraya 400cc motor satmaya kalkar, Euro ile motor sattığın halde motorlara zam yaparsan birde yetmiyomuş gibi çok afedersiniz ama söylemeden edemeyeceğim Z motor gibi pazarlama angutu bir firmayla yola devam edersen çok da fazla bişey beklememek gereki kendini Bmw ile kıyaslarsan olacağı budur, herşeyi geçtim Honda bile pazar payını koruyabilmek adna 86.000 tl'ye sattığı cbr1000rr'ı 76.000 tl'ye çekti, tam 10.000 tl indirime gitti adamlar,demek ki isteyince yapılabiliyormuş, böyle bir durumda adama "sen kimsinde 26.000 euro'ya s1000rr'ın satıldığı pazarda 30.000 euro'ya kıytırık zx10r satmaya çalışıyosun" demezler mi, diğer markalarda da beni en çok şaşırtan ilk firma Rks oldu 450 motordan 1850 motora çıkmak nedir hacı o nasıl bir pazar payı arttırma şeklidir, ikinci firma ise yine Bmw oldu, sanırım imkanı olanlar için konuşuyorum milletimiz biraz daha kaliteye önem vermeye başladı 593 adet motor satmış helal olsun yıl sonuna kadar da 1200'ü geçerler sanırım, sene sonu kampanya yaparlarsa ki Bmw'de Kawa mantığıyla giden bir firma o yüzden çok zor ama iyi bir kampanyayla 1500'ü çok rahat geçerler gibi duruyor... Allah sonumuzu hayretsin inşallah...