onların parçası bulunuyormuyaBunu marka bazında değil de model bazında sorabilirsin...
Ben CBF500 derim..
Evet.. Neden bulunmasın ki?..onların parçası bulunuyormuya
Bana çok istediği halde malum sebeplerle listeye Fantic'i ekleyememiş gibi geldi.Oooo yeni bir Reloaded anketi, yine bir Reloaded anketi.
@cbr1100 xx 'in şu mesajda paylaştığı geri çağırma listesine baktım geçen gün, sonra ChatGPT'ye analiz ettirdim. Merak eden buradan bakabilir.Ben suzuki derim. Honda ve yamaha ile karşılaştırıldığında eksiği yok fazlası var ama işte underrated.
Anladığım kadarıyla Triumph'un Türkiye'deki sorunu markanın / ürünün kendisinden çok bilinirlik ve distribütör ile ilgili.O halde bu listeye göre triumph a yönelmek lazım. Sanırım. Aldıracaksınız bana triumphı en sonunda.
bende triumph işaretledimO halde bu listeye göre triumph a yönelmek lazım. Sanırım. Aldıracaksınız bana triumphı en sonunda.
Öyle deme abi. Orta sınıf naked denilince akıllara CBF500 gelirdi. Bugün bile Yuvarlak kafa, klasik hatlara sahip motor neredeyse yok.Bunu marka bazında değil de model bazında sorabilirsin...
Ben CBF500 derim..