CBF 1000 motorumu aldığımda üzerinde orjinal egzozları vardı. Trafikte diğer araçlarla sürekli bir dalaşma içinde gidiyordum. Şeridimde normal ilerlerken yandaki araç yavaş yavaş üstüme geliyor misal, kornaya basıyorum adamı uyarmak için herif sinirleniyor bana, ne var lan diyor. Kırmızı ışıkta duran arabaların arasından ilerleyeceğim misal, herkes düzgün bir şekilde beklerken, 1 araç sürücüsü benim geçeceğim yeri tıkıyor... Kornaya basıp yol istersem adam aynadan bana bakıp hiç umursamıyordu bile. Paraya kıydım, 2 tane Devil marka tüp aldım. Orjinal sistemi bozmadan egzozları montajladım. Trafikte diğer araç sürücülerinin tavrı o kadar mı değişir.... Farketmeden beni sıkıştıran araçlar bir anda bitti. Birini uyarmak için artık korna çalmama gerek kalmıyordu. Işıkta bekleyen araçların arasına girince 3 araba ötedeki sürücü beni farkedip yolu açmaya başladı. Aldığım egzozların E işareti vardı, öyle kulak tırmalayan milleti küfür ettiren bir sesi de yoktu. Hiçbir polisle sorun yaşamadım. Şimdiki motorumda orjinal akrapovic egzoz var. Yine öyle ortalığı yıkan bir ses çıkmıyor. Egzozun iç tarafında motora özel üretildiği, gürültü emisyonlarını karşıladığı yazıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 86db mi öyle birşeydi. Ama son vakitlerde insanlara abuk subuk sebeplerden dolayı ceza yazan polisleri gördükçe bende gerilmiyor değilim. Şehirden şehire polislerin uygulamaları değişiyor. Motosikletin tarzı, sürücünün tarzı bu durumu etkiliyor. Ben akrapovic li bir GS'e daha ceza yazıldığına şahit olmadım. Yada helikopter kadar ses çıkaran Harley Davidson'a da ceza yazan polis görmedim. Cezalar genelde 250cc altı tek silindirlere yada SS tarzı 4 silindirlilere yazılıyor.