Türkiye 'nin İlk Motorcuları [Nostalji]

madeniyalar.jpg

izmir.jpg

bmw.jpg
[/IMG]

askermoto.jpg

gedizlimotorcular.jpg

skpl.jpg

sepetli.jpg

polis.jpg

motorsepetli.jpg

motolusubay.jpg

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
o polis motoru motoguzzi değilmi:silent:

Vay vay vayyy...resimler süper valla tam arşivlik,bayıldım:cat:
Ellerine sağlık.nereden buldun bunları acaba,bizde incelesek..

PAYLAŞIM İÇİN teşekkürler şimdi tüerkiyedeki bu kask takmama hastalığını anlıyorum atalarımız sağolsun

PAYLAŞIM İÇİN teşekkürler şimdi tüerkiyedeki bu kask takmama hastalığını anlıyorum atalarımız sağolsun

Alemsin valla...:queen:
Ama bildiğim kadarıyla ozamanlar kask henüz yoktu.kask yerine eski pilotların giydikleri gibi deriden bereye benzer şeyler takıyorlardı.Sanırım öyleydi...

paylaşım için teşekürler, ama koruma diye bir şey yokmuş o zamanlar, gördüğüm birtek deri mont var :mrgreen::mrgreen:

abiler zaten şakasına söyledim ama heralde şimdiki durumdan haberleri varsa kemikleri sızlıyordur bu büyüklerimizin neyse topiğe saygısızlık yapmayayım millet yorumlara devam

çok havalı bee .. hele o matrix ceketli amcam (töbe töbe adam rahmetli olmuştur belki.) olayın son noktası.

yün bere gibisi var mı? hele birde deri ceketin içine gazete kağıdı tamamdır...

Nazar boncuğuda kem gözlerden korur daha ne istiyorsunuz,atnalı falan ha unuttum birde muska taktınmıdı tamamdır,maddi manevi tam korumalısın

gerçekten çok kıymetli ve arşivlik resimler teşekkür ederim. Sakıncası yoksa çalıom. :)

polis motoru güzel bişeye benziyo ama sürücüsü polisten başka herşeye benziyo :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar