[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

rolanın cenever taklidi tüm kalpleri yumuşatacaktır buna eminim ((:) küfür konusuna gelince .. haklısın .. ama hangimiz küfür etmiyoruz ki .. cem yılmazdan daha az küfür ettiğimiz kesin ama (((((:)

umarım videoyu koydugunda yanlış anlaşılmalar olmaz ..

haa bu arada alperle bizim bi iki görüntümüz olacaktı onları koymassan sevinirim :queen::queen: yada mozaik görüntü yapabiliyosan o da olur :bounce::rendeer::cherry:

Tüm görüntüler değişiklik yapılmadan kamuya sunulacaktır :p Dur bakalım eğer videolar silinirse linkleri pmden izlemek isteyenlere forwardlicam :p
Bu görüntüler son kullanıcıya ulaşmalı ! :p

ben oyumu mazotcu roladan yana koyuyorum (((((((:) bide gkn o sesle horon tepti ((((:) nerdeyse bende onu tepecektim :queen::queen::queen:

Emeği geçen herkese teşekkürler. Herhalde organizasyona motorsuz katılan tek çift eşim ve bendik. Ama heralde motosikletimiz olsa bu kadar gezemezdik. Bizi yolda bırakmayan herkese teşekkürler. Bu arada kontak kapama olayını hayatım boyunca unutmuycam:p Onlar kendini biliyor:)

Emeği geçen herkese teşekkürler. Herhalde organizasyona motorsuz katılan tek çift eşim ve bendik. Ama heralde motosikletimiz olsa bu kadar gezemezdik. Bizi yolda bırakmayan herkese teşekkürler. Bu arada kontak kapama olayını hayatım boyunca unutmuycam:p Onlar kendini biliyor:)

bu olayı biyerden hatırlıycam ama du bakalım :queen::queen::queen::queen:

Super Moderator
leynn gene topic mi kitlicez sizin yüzünüzden ala alaa
vermeyin olm öle resimlerimi ulu ortaa ayıp ayıp:p
:queen::queen:

Bir topicime daha bir şey olsun gelir senle bizzat ilgilenirim:p Patron yamağı seni :p

pazar günü öğleden sonra bir arkadaşımz gelmiş.beni sorup soruşturmuş.bir abimi bulmuş oda beni aradı ama dedim ben bursadayım :( kimdi o arkadaş?
ses versin bakim :p

bazı şeyleri hatırlamak saglık açısındn pek iyi olmaz onur:p
eşine seelamlarımı ilet lütfen buluşmalara getirmeyide sakın ihmal etme:rendeer:

bu olayı biyerden hatırlıycam ama du bakalım :queen::queen::queen::queen:

yabancı yabancı jesse nerden tanıycan:p

walla sanırım oraya en geç katılan bendim :pr:
ama yinede çok keyifli ve eğlenceliydi :cat: emegi geçen herkeze teşekkürler :rendeer::rendeer:

Sen yenisin galiba tanıttınmı sen kendini bakim.
kimdin necisin ?

Yeniyim ağabey :pale:
On yedimden gün aldım..
Bmx pisikletim var..
Mondial 600RR alıcam bu yaz..
Abilerden teker yapmayı öğrenmek için burdayım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar