[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

3-5 tane ortam var zaten böyle.. Onları da kaçırmamak gerekiyor..

Marmok ve Emok Yıllık izin sorunu nedeniyle yalan oldu.. Bunu kaçıramazdım..

Keşke gelmiş olsaydın..

Tek başına çıkıp gelenler ve yeni insanlarla kolay iletişime geçemeyenler çok fazla sıkılmıştır kesin..

Ama sen gelmeyerek çok şey karçırdın.. Bizim grup sağlamdı.. İstanbul Mt clublara ayar veriyodu mesela :p

İyice canını sıktık şimdi :queen:

Bu arada Tencere öldü :) Yaşasın Ümit :bounce:

Yaşasın Ümit :)

Büyük bir eğlenceyi kaçırdığımın son derece farkındayım :S Heleki İstanbul MT ile beraber orada olmak daha büyük keyif olurdu :S

Ancak Sizleri mutlu görmek de beni bir nebze mutlu etti . ;)
Birdahakilere inş.

kaldırmassan kendini foto beklersin öyle :p

Cem üstad şöyle diyeyim.. Benim feribotum kağıttandı.
kısmet değilmiş... bir dahakine inş.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
3-5 tane ortam var zaten böyle.. Onları da kaçırmamak gerekiyor..

Marmok ve Emok Yıllık izin sorunu nedeniyle yalan oldu.. Bunu kaçıramazdım..

Keşke gelmiş olsaydın..

Tek başına çıkıp gelenler ve yeni insanlarla kolay iletişime geçemeyenler çok fazla sıkılmıştır kesin..

Ama sen gelmeyerek çok şey karçırdın.. Bizim grup sağlamdı.. İstanbul Mt clublara ayar veriyodu mesela :p

İyice canını sıktık şimdi :queen:

Bu arada Tencere öldü :) Yaşasın Ümit :bounce:

yok oyle birşey kendi agzı ile dedi şahitlerim bile var ümit öldü yaşasın tencere:queen::queen:

Umitcigim bunlara kurban olayım ben :mrgreen:
Allah sana ER GEC verir bi bela sen kendi derdine yan :queen::queen::queen:

Allah vermiş ER GEÇ ümite saten duaya ne hacet :p

Olur Olur er geç olur..:queen::queen::queen:

Erhanım o Allahından bulmuş zaten elleme hiç :p:p

Çile dolduruyoruz arkadaşlar sormayın valla :salut::salut::salut:

yok oyle birşey kendi agzı ile dedi şahitlerim bile var ümit öldü yaşasın tencere:queen::queen:

Ben duydum yaşasın (İNCE SES) tencere

Bende sahidim (ince ses) tencere :queen:

öyle degil tinceri :queen:

Aleni sataşma var.. Forumun 4324 sayılı kuralının, 4. bendinin, c fıkrasının, 2. paragrafına istinaden bu arkadaşların banlanmasını arz ediyorum.. ::ban::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çile dolduruyoruz arkadaşlar sormayın valla :salut::salut::salut:

Aleni sataşma var.. Forumun 4324 sayılı kuralının, 4. bendinin, c fıkrasının, 2. paragrafına istinaden bu arkadaşların banlanmasını arz ediyorum.. ::ban::
şeriatın kestigi parmak acımazmış adalet neyse o olsun tencere ayıpsın suçlu kimse cezasını ceksin :queen::queen:

ya işte diger çocukların anlattıından fazla bişey yoktu ... güzel bir organizasyon sayılır ... daha iyisi olabilirdi , ama anca bu kadar olmuş.. ( genede güzeldi)

herşey melocana cbr 125 almakla başladı ... kendisini istanbulda bırakmayıp festivale götürdük .. biz feribota binerken kendisi ancak izmitte durabilmiş :mrgreen: .. ( makine ne gidiyo yavvvvv ... 299 )

biz indigimizde o yeni biniyormuş.. yalovadan gürültülü ve güzel bir ekiple çıktık yola .. mahşerin 4 atlısı olan gkn selim meaarem ve ben depo üstü showlarımızla yolda eglendik ...

geldik eglendik .. tanıştık . hatun bağladık .. siyahlı sarı şortlu 1967 ben buradayım ((((((:) hani bi ara konuşuruz diye haberin olsun

dj selcuuukkkk bütün kumsalı salladı onlar salladıkça biz baktık .. biz bakınca onlar salladı :queen::queen::queen: baya bi sallantılı oldu :)

bu arada loft un hadi çıkalımda yakalım demesiyle başlayan galeyan süperdi .. lofttan bir adet lastik kazanan gkn a burdan sevgiler ..

adanadan kalkıp taaa buralara kadar gelen sevgili melissa ve stephanie ile tanıştık kendilerini çok sevdik hatta cadırda kalın bizde yer var şıgışırız ddedik fakat kendileri biz arabada yatarız burası daha güvenli hem biz sizin bildiiniz kızlardan degiliz diyip teklifimizi geri çevirdiler (((((((:)

güzel bir gezi festival buluşma her neyse işte bizbizeydik ya siz ona bakın .. sevgiler saygılar hörmetler

bu arada .. alper-tim kardeşime gösterdigi ustün hizmetlerden dolayı sevgileirmi ayrıca belirteyim ... onunla aynı çadırda sabahlamak duş anına kadar güzeldi ((((((((((((((:)

ya işte diger çocukların anlattıından fazla bişey yoktu ... güzel bir organizasyon sayılır ... daha iyisi olabilirdi , ama anca bu kadar olmuş.. ( genede güzeldi)

herşey melocana cbr 125 almakla başladı ... kendisini istanbulda bırakmayıp festivale götürdük .. biz feribota binerken kendisi ancak izmitte durabilmiş :mrgreen: .. ( makine ne gidiyo yavvvvv ... 299 )

biz indigimizde o yeni biniyormuş.. yalovadan gürültülü ve güzel bir ekiple çıktık yola .. mahşerin 4 atlısı olan gkn selim meaarem ve ben depo üstü showlarımızla yolda eglendik ...

geldik eglendik .. tanıştık . hatun bağladık .. siyahlı sarı şortlu 1967 ben buradayım ((((((:) hani bi ara konuşuruz diye haberin olsun

dj selcuuukkkk bütün kumsalı salladı onlar salladıkça biz baktık .. biz bakınca onlar salladı :queen::queen::queen: baya bi sallantılı oldu :)

bu arada loft un hadi çıkalımda yakalım demesiyle başlayan galeyan süperdi .. lofttan bir adet lastik kazanan gkn a burdan sevgiler ..

adanadan kalkıp taaa buralara kadar gelen sevgili melissa ve stephanie ile tanıştık kendilerini çok sevdik hatta cadırda kalın bizde yer var şıgışırız ddedik fakat kendileri biz arabada yatarız burası daha güvenli hem biz sizin bildiiniz kızlardan degiliz diyip teklifimizi geri çevirdiler (((((((:)

güzel bir gezi festival buluşma her neyse işte bizbizeydik ya siz ona bakın .. sevgiler saygılar hörmetler

bu arada .. alper-tim kardeşime gösterdigi ustün hizmetlerden dolayı sevgileirmi ayrıca belirteyim ... onunla aynı çadırda sabahlamak duş anına kadar güzeldi ((((((((((((((:)

bizde size teşekkür ediyoruz :p Jesse bu arada seninde çekimde yardımcı olduğun alperin sexi pozlarını koyayım mı siteye ? :p

bizde size teşekkür ediyoruz :p Jesse bu arada seninde çekimde yardımcı olduğun alperin sexi pozlarını koyayım mı siteye ? :p

Biraz daha acarmısın jessecigim ne gibi hizmetler :mrgreen:

bak adam yukarda belirtmiş ((((((:) bi düşün şimdiden bişeyler tahmin edecegine eminim :queen::queen::queen:

Valla bende merak ettim şimdi.

akşama çadır kur geliyorum sanada :queen::queen::queen:

Birazda Egzoz sesinden konusalim:)

Bu arada biraz sanirim yarina kadar video ve resimleri koyacam.

Ayrica su egzozlari bagirtirken birileri bizi cekti ama onlar Mt den mi baska gurupmu soramadim onlardan video isteyecektim , bilgisi olan varmi?

egzostları bagırtırken bizden birileri varmıydı yokmuydu bilmem ama bütün herkes ordaydı
((((((((((:)

Ya asıl videolar bende.. Ama Rola olsun GkN olsun Jesse olsun ben olsun o olsun şu olsun kısacası herkesin konuşma metninde küfürler mevcut:p Ama izlerken yerlere yatacağınız kadar da komik :p Nasıl yapıcaz? Buraya koysam +18 desem silinmesini engelleyebilirmiyiz :p

Ya asıl videolar bende.. Ama Rola olsun GkN olsun Jesse olsun ben olsun o olsun şu olsun kısacası herkesin konuşma metninde küfürler mevcut:p Ama izlerken yerlere yatacağınız kadar da komik :p Nasıl yapıcaz? Buraya koysam +18 desem silinmesini engelleyebilirmiyiz :p

Olcan silmez onu biliyorum :p Ama diğerlerini bilemem sıkıştırmak lazım..

He bu arada rapid linki ne oldu Mali

Olcan yiyorsa daha bizle alakalı birşeye müdehale etsin :p Zaten onunda videosu var bnde şantaj içerikli:p Rapidi akşam halledicem fırsatım olmadı buqun atıcam.Sende bnm msni ekle sende olanları bana at topici açıcam :p

rolanın cenever taklidi tüm kalpleri yumuşatacaktır buna eminim ((:) küfür konusuna gelince .. haklısın .. ama hangimiz küfür etmiyoruz ki .. cem yılmazdan daha az küfür ettiğimiz kesin ama (((((:)

umarım videoyu koydugunda yanlış anlaşılmalar olmaz ..

haa bu arada alperle bizim bi iki görüntümüz olacaktı onları koymassan sevinirim :queen::queen: yada mozaik görüntü yapabiliyosan o da olur :bounce::rendeer::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar