Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onur'da gelmiyoryada vazgeçtim onura ver getirsin![]()
Onur'da gelmiyoryada vazgeçtim onura ver getirsin![]()
motorsiklet.net için kamp alanı ayırdım.emniyet şeridi ile çevrildi.gelenler motosiklet.net üyesi olduğunu bildirirse size ayrılan yeri göstereceklerdir..görüşmek üzere :cat:
Abi bi t-shirt için değer mi plan iptaliOnur'da gelmiyorişimiz Onur'la birlikte
![]()
kaç çadır sığacak kadar yer ayrıldı? bide motoları yanınıza alabileceksiniz falan diyodun, haala geçerlimi?
Olm ne çadırı 1 gün uyuyacan topu topu![]()
senin için sordum be moruk, ben ayça diye bi arkadaşta kalıcam, annesi davet etti evleri müsatimiş :cherry:![]()
motorsiklet.net için kamp alanı ayırdım.emniyet şeridi ile çevrildi.gelenler motosiklet.net üyesi olduğunu bildirirse size ayrılan yeri göstereceklerdir..görüşmek üzere :cat:
Ben sızacak bi yer bulurum kendime![]()
Abi bi t-shirt için değer mi plan iptali![]()
Yok akşam 18.30 da çıkıyorumBak bu çok güzel olmuş.. Ellerin dert görmesin playboy_77 :cat:
Sen daha çıkmadın mı yola?
Tişört değil sebep başka işlerimiz var BEKLEEEEEEEE![]()
Zeda3000, siz cumartesi geri dönecek misiniz? Beni de ekle listeye 8:45 gibi carrefour'da olurum.
hadi canım fazer bile 2,70 goruyor o gsx bende olcak görmucek çöpe atarım![]()
Tamam 239 ile gideriz zorlamayalim senin motoru:mrgreen: Benim motor naked siperlikte yok 150 sonrasi insani yoruyor ruzgar zaten surekli gidince. 120-140 ideal hiz.
Bu kadar ben gelicem diye kendini ekLetenler gelsin bende
tequ'yu eşşek gibi anırtmazsam![]()
Eskihisar'a kadar seri gideriz. Topçulardan sonra yolda radar ve çevirme olacaktır. Dikkatli gitmek lazım...:pale:[/QUOTE' Alıntı:Ok dir ,e-5 in teki yamalardan zaten hizli gitmek imkansiz ama TEM den gidelim diyorsan bana o da uyar.
Bu arada hangi fazer 270 yapiyormus ben cok merak ettim. Yenimi cikmis bu model? FZ6 nin son hizi 225 cunku.
şelepsiz herif.Beni nie karıştırıyorsun![]()
tülay cım bak, sen şu cüzi ücreti öde, ben seni alim izmitten bu çakma loft la da hiç muhattap olmassın:cherry: ben seni vakko ya götürürüm![]()
yok olm ücret falan.Hayrına yapacaksan gel al beni![]()