[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

motorsiklet.net için kamp alanı ayırdım.emniyet şeridi ile çevrildi.gelenler motosiklet.net üyesi olduğunu bildirirse size ayrılan yeri göstereceklerdir..görüşmek üzere :cat:

GKN

motorsiklet.net için kamp alanı ayırdım.emniyet şeridi ile çevrildi.gelenler motosiklet.net üyesi olduğunu bildirirse size ayrılan yeri göstereceklerdir..görüşmek üzere :cat:

kaç çadır sığacak kadar yer ayrıldı? bide motoları yanınıza alabileceksiniz falan diyodun, haala geçerlimi?

Zeda3000, siz cumartesi geri dönecek misiniz? Beni de ekle listeye 8:45 gibi carrefour'da olurum.

Pyro evet Cumartesi aksam gec vakitte bile olsa donuyoruz. Acikcasi bulutsuzluk ozlemi konseri sonrasi aktivite nasil olur bilmiyorum duruma gore gece bile olsa donecez ama. Yazdim sizide

Ben yine tekrarliyorum 500cc+ motorlu katilimcilar Cumartesi Gunu sabah 8:45/9:00 arasinda Carefour un onundeki motosiklet satis magzasinin onunde toplaniyoruz. 9 gibi yola cikacaz.

Cumartesi sabahtan istanbuldan hareket etcek kimse varsa bi ozel msg bişi atsın beraber gidelim.

Bu kadar ben gelicem diye kendini ekLetenler gelsin bende

tequ'yu eşşek gibi anırtmazsam :p

hadi canım fazer bile 2,70 goruyor o gsx bende olcak görmucek çöpe atarım :p

:) Bendeki GSXF yani KATANA..GSX e oranla daha ağır ve daha büyük...:bounce:

Tamam 239 ile gideriz zorlamayalim senin motoru:mrgreen: Benim motor naked siperlikte yok 150 sonrasi insani yoruyor ruzgar zaten surekli gidince. 120-140 ideal hiz.

Eskihisar'a kadar seri gideriz. Topçulardan sonra yolda radar ve çevirme olacaktır. Dikkatli gitmek lazım...:pale:

Son düzenleme:
Eskihisar'a kadar seri gideriz. Topçulardan sonra yolda radar ve çevirme olacaktır. Dikkatli gitmek lazım...:pale:[/QUOTE' Alıntı:
Ok dir ,e-5 in teki yamalardan zaten hizli gitmek imkansiz ama TEM den gidelim diyorsan bana o da uyar.

Bu arada hangi fazer 270 yapiyormus ben cok merak ettim. Yenimi cikmis bu model? FZ6 nin son hizi 225 cunku.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar