[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

Fahiş fiyatlarla karşılaşmanız muhtemeldir ama :p

bu ne arkadaşım.. Vereceksen işimize yarayacak bir numara ver napalım senin numaranı :p
0900 390 90 90 ara beni boya beni hattı.gönlün oldu mu şimdi :queen:
arkadaşlar yalovada motosikletlere çok sıkı bir denetim var bu aralar... evraklarınızı kontrol edip öle çıkın derim... ben dün yalovadaydım 2 kere polis çevirdi evrak kontrolü yaptı... bilginize:)

şu 5-6 racing geldi dün akşam onların içindemiydin :silent:

GKN

arkadaşlar c.tesi sabahı buluşma saati ve hareket saati yukarda düzenlenmiştir bilginize:cat:

evet, 7-8 motor içerenkör carrefourda olacağız saat 9 itibarı ile, 9:30 da teker dönücek..
katılacak arkadaşlar, lütfen gecikmesin..
cumartesi sabahı geç kalan yolda kalan vs.. durumlarda yardım için jesse(cem):0536 343 50 69, GKN: 0532 747 72 16 mhrrm (meeram):0900 910 34 45:p

gelince beni bulma orda ozaman halı malıda yok sana bilesin :queen: hatta yağmurlu havada su yok :queen:

evet, 7-8 motor içerenkör carrefourda olacağız saat 9 itibarı ile, 9:30 da teker dönücek..
katılacak arkadaşlar, lütfen gecikmesin..
cumartesi sabahı geç kalan yolda kalan vs.. durumlarda yardım için jesse(cem):0536 343 50 69, GKN: 0532 747 72 16 mhrrm (meeram):0900 910 34 45:p

güncell ((((((((:)

ayrıca envai çeşit halı kilim ... baza yatak örtüsü sehpa televizyon örtüsü . nakışlı dantel setlerimizi görmelisiniz .. gkn ticaret ev gereçleri ,ltd ins..sti ,,

fuar alanında özel istek üzerine rozet satışıda yapılacaktır .. mt hatıra rozeti isteyen arkadaşlar şimdiden haber versin ..

bitmediiiiii..... bu güzel portakal sıkacagıda bizden hediye . yanında birde çahmahh veriyoruz bitmedii birde lahmacun veriyoruz .. hatta bir alana bir bedava ..( bir alana birbedava kampanyası gel al , burda yiii ,, siparişler için geçerlidir)

şu 5-6 racing geldi dün akşam onların içindemiydin :silent:[/QUOTE]

yok ya gündüz geldim ben....

çerkesköyden 3 motor gidiyoruz cıvardan gelcek arkadaşlar varsa gelsinler cumartesi günü

az önce aldığım bilgileri sizlere iletmek istiyorum...!
rekor deneyimi için kapıya geldiğinizde lütfen kayıt olunuz.ayrıca 4 gün sigortalanacaksınız.kayıt olmaya önemli rica ediyorum.festival alanında herkes motorsikletlerini çadırının yanına alabilecekler.
rekor deneyişi cumartesi günü saat 14.00'da yapılacaktır ve ve bir düzen halinde gruplaşma olacaktır(kimse kafasına göre bir yere geçemicek)rekor deneyişine kasksız hiç kimse katılamayacaktır.bandana VS. takayım fln kabul edilmeyecektir ve anında gruptan çıkarılacaktır.geçen sene birkaç tatsız olay yüzünden bu sene yalova trafik müdürlüğü sıkı bir denetim yapacaktır.hemen hemen herkes kontrol edilecektir.ehliyeti olmayan veya evrak eksiği olanlar zor durumda kalmamaları için gelmemeleri önemle rica ediliyor....!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
offff tequ senı susturmaya calısmıslar arkandaym kardes susma sustukca sıra sana bana bıze hepmıze geleck

Yalcinn selam Ben kozyatagindayim , Shell onu bana uyar Pendik sapaginda Muratoygur arkadasimizida alacaz. Eger ok diyorsan ozleden mesaj at.

Carefour bulusmasi 9:30 biraz gec benim icin 9 gibi yola cikkmis olmayi istiyorum.Gunes kendini gostermeden Yalovada olmakta fayda var.

Bu arada Cumartesi gunu Carefour otoparki randevusu ii hos guzelde o koca otoparkta millet nasil bulsun bir birini en azindan bir kapi numarasi yada belirgin bir nokta belirtin yazik insanlara her onlerinden gecen motorluya Yalovayami diye sorup duracaklar:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yalcinn selam Ben kozyatagindayim , Shell onu bana uyar Pendik sapaginda Muratoygur arkadasimizida alacaz. Eger ok diyorsan ozleden mesaj at.

Carefour bulusmasi 9:30 biraz gec benim icin 9 gibi yola cikkmis olmayi istiyorum.Gunes kendini gostermeden Yalovada olmakta fayda var.

Bu arada Cumartesi gunu Carefour otoparki randevusu ii hos guzelde o koca otoparkta millet nasil bulsun bir birini en azindan bir kapi numarasi yada belirgin bir nokta belirtin yazik insanlara her onlerinden gecen motorluya Yalovayami diye sorup duracaklar:)

David kardeş cumartesi Carfurdanmı hareket yoksa biz ayrımı gidiyoz son durum nedir, Çıkış saatini tam söylersen çalar horuzumu ayarlıyayım :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar