[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

Super Moderator
yukarıyı okuyun tanıtım yazısı güncellenmiştir
cuma akşamı gelecekler 19:00 da haremde olsun:cat:

Super Moderator
Bu açıklama beni hiç ilgilendirmiyor ama :p

evet senin ilgileneceğin açıklamayı yukarda yapmıştık zatem:p:mrgreen:
sen içecekleri getiriyosun bakınız buşranın notu soğuk buz gibin biralarrrr:mrgreen:
ödemeler gelince yapılacaktır:p:queen::queen:

0535 506 79 86 her akşam 21,00 den sabah 8,00'e kadar ordayım.(cumartesi akşamından sonra full ordayım :) )

evet senin ilgileneceğin açıklamayı yukarda yapmıştık zatem:p:mrgreen:
sen içecekleri getiriyosun bakınız buşranın notu soğuk buz gibin biralarrrr:mrgreen:
ödemeler gelince yapılacaktır:p:queen::queen:

Fahiş fiyatlarla karşılaşmanız muhtemeldir ama :p

0535 506 79 86 her akşam 21,00 den sabah 8,00'e kadar ordayım.(cumartesi akşamından sonra full ordayım :) )

bu ne arkadaşım.. Vereceksen işimize yarayacak bir numara ver napalım senin numaranı :p

C.tesi sabah Pendik'ten 09:30 yada 10:45 feribotlarından biri ile geçmeyi planlıyorum. Ancak sabah grup olarak gidilecekse katılmak isterim. Bu vesile ilede tanışmış oluruz....:bounce:

Ben de eşim kardeşim arkadaşım ve arkadaşımın arkadaşıyla ordayım:)
Görüşmek üzere

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba arkadaşlar Cumartesi sabah programı belli oldumu,
En güzeli topçulardan gitmek arkadaşlar buşuna 17 ytl ödemeyin derim, 8 ytl topçulardan bilginize,
hem yol yaparız hemde 5 lt benzin parası cebimizde aklımı sevetim :queen:

ya arkadaş tekirdağdan gelicez 2 motor cumartesi öğleden sonra yola cıkıyoruz kimse yardımcı olamıcak mı beraber gidelim bea :mrgreen:

beyler cumartesi günü için güzel bir plan yapalım topluca gidelim, yalcin sabah pendik ten gidecekmiş uygunsa cumartesiciler ona takılalım,

Super Moderator
ya arkadaş tekirdağdan gelicez 2 motor cumartesi öğleden sonra yola cıkıyoruz kimse yardımcı olamıcak mı beraber gidelim bea :mrgreen:
harita verelim mi sana hehehe:queen::queen:
En güzeli topçulardan gitmek arkadaşlar buşuna 17 ytl ödemeyin derim, 8 ytl topçulardan bilginize,

beyler cumartesi günü için güzel bir plan yapalım topluca gidelim, yalcin sabah pendik ten gidecekmiş uygunsa cumartesiciler ona takılalım,

evet arkadaşlar c.tesi sabahı saat kaçta yola çıkabilceksiniz herkese uyan bir saat ve yer ayarlayın ordan toplu şekilde gelebilirsiniz:cat:

Hımmmm...
Bana uyar..

C tesi öğleden sonra çok geç. Sabah yetişebilirseniz beraber gideriz. Ama sizin biraz erken yola çıkmanız gerekecek....:salut:

Anadolu Yakası için, İçerenköy Carrefour da yada E-5 Metro Gross Market'in Karşısındaki Shell Kayalar Petrol'de uygun, burada toplanıp E-5 ten Topçulara gidebiliriz...:bounce:

Topçular 30 dakika, geçiş 60 dakika, Yalova 30 dakika tutar kabaca.

09:00 sanki uygun olur gibi. :)

Son düzenleme:
arkadaşlar yalovada motosikletlere çok sıkı bir denetim var bu aralar... evraklarınızı kontrol edip öle çıkın derim... ben dün yalovadaydım 2 kere polis çevirdi evrak kontrolü yaptı... bilginize:)

Super Moderator
arkadaşlar c.tesi sabahı buluşma saati ve hareket saati yukarda düzenlenmiştir bilginize:cat:

bi sorun çıkmaz ise pazartesi gelmeye çalışacagım .. bi geceda kalır salı günü dönerim .. çok eglenicez kesin ((((:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar