[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

geçmiş olsun üzüldüm varsın çizik olsaydı nazar olurdu, satcagın zamanda boyalı denmezdi ama tabi çizikte binmek istemez insan, sakın motorundan soguma binmeye devam et:cat:

valla benim motordan souma ihtimalim birgun turkiyede herkesin motora kasklı binmesi ihtimali kadar onun için cok rahatım yani :D

ÖSS senesinede girdik össde iyi biyer yaparsam 10000€ artı Ninja nın satış fiyatı kadar butcem olucak inş o zaman ninjadan direk soğurum :D

MT olarak ücretsiz ehliyet dağıtacağız biz :p
banada bi araba ehliyeti cok iyi olurdu... aman her neyse kalmış 5 ay... :D

Son düzenleme:

Fuardada 20 idi bir pazarlık Bİr pazarlık Malum Trakyalıyız :mrgreen: İzmirLi Bir Arkadaş Vardı GÖzlüklü Standta :mrgreen: Kulağını Çok Tırmaladım SOnrada Almadım :cherry::cherry: 20 Ytl Yİne vermicem :mrgreen::mrgreen:

Fuardada 20 idi bir pazarlık Bİr pazarlık Malum Trakyalıyız :mrgreen: İzmirLi Bir Arkadaş Vardı GÖzlüklü Standta :mrgreen: Kulağını Çok Tırmaladım SOnrada Almadım :cherry::cherry: 20 Ytl Yİne vermicem :mrgreen::mrgreen:

ben yalovada bulabilirsem yakalık gumus MT alıcam, tshirt ve gömlekte dusunebilirim, pazarlıklara bakar tshirt ve gomlek :D
bide en onemlisi sticker lazım kask ve motora :cat:

kim olduğumuzun ne önemi var maksat geyik olsun :p

biz deyip deşifre etme lem :p kimliğimizi gizliyoruz :p
Bana mt enduro t-shirti getirsenize bende endurocuyum bende keçiyim :p
tekü varsa ben yokuss pokusss :p
Yaw herkes bana karşı :p

niyetliysen 15 e bırakırım :p

Olmaz büyük yemin ettim gelmessem istemediğim bişi olucam :p

GKN

sıkma canını olsan olsan bal kabağı olursun, oda 12 den soora, ayağından düşen cam sidi leri yalovadaki tüm motorculara denetir gene bulurum seni :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar