[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

Super Moderator
Abi Cumartesi Aksamı Bende Yola Çıkıyorum Saat 17 de Büyük İhtimal. SAat 19 gibi Benimle Buluşup eskihisardan Devam Edecek Varsa Çok sEvinirim ... Ayrıca Alper Abi YÖnlendir Abi Beni.. Temden DEvam Edicem Nerden Çıkabilirim Eskihisar Topcular feribotuna gitmem için ?

yaw bende bilmiom ki orayı nası tarif ediim bende öğrencem o zamana kadar:queen:

ulen sende iş yok karı gibi utangaçsın sokuluyon bi köşeye ordan ince ince kesiyon ama icraat yok yürü lan dıyorum tık yok :p icraat lazım icraat :p
Sanki bana kendi o gece 4 tane hatun kaldırdı,bana ettiği lafa bak :p Arkadaşım ortamımızda bayanlar varsa bizler içimizdeki hayvanı dizginlemeyi biliriz..Sendeki bu hayvan içinden dışına çıkmış artık :p
adam begenmedı o yuzden gıtmıorrr ole 15 lıklerın yanına snaa kalsa vasco sen sabunluklara bıle gıdecktn
Musti aslında 15 16 sorun etmem.Sandalyeye oturttuğunda ayağı yere değiyorsa problem yok.Değmiyorsa sandalyenin ayağını kısalt:p
olm heryerden şey gibi çıkıyon maydonoz oluyon herşeye yaa

topiği kirletmemek adına yazmıcam bişi konu dışına çıkıyor diğer arkadaşlara ayıp oluyor.
Adam gerekli şeylere yazıyor olm.Bak kaç yıllık üye kaç msjı var..Birde kendine bak :p

:mrgreen::mrgreen: ÇAdır MAdır KurCaz Ya; Yer İŞgal Parası Vericez Mi :mrgreen:

İStanbuldan c.tesi giden grup olursa gelicem gerçi emok içinde aynısnı soylemiştim hiç gelen olmadı umarım bu sefer katıılım olur.

SametRix Kanka :mrgreen: Hİç Kimse Olmassa BeraBer Gideriz Bea :) Zaten Bu gidişle Yalnız Gidicem Herhalde :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dansoz kıyafetlerınıde al loft benımkılkerı annem yıkamıs cekmıs bana olmuor sen gıyersn artık:D

sen gidiyorsan biz yokuz :p
N'olur gelin :p
dansoz kıyafetlerınıde al loft benımkılkerı annem yıkamıs cekmıs bana olmuor sen gıyersn artık:D
Adana Mt nin dansözünden ödünç alalım ?:p
bu zıbıdığLar geliyor :) ben alıcam onları istanbuldan sonra beraber yalovaya..

La yalnız biz 3 kişi gelicez.Motor olayı yatar.Arabayla servis et bizi :p Biz orda gürkanın motorunu süreriz:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar ben cuma akşamı yola cıkmayı düşünüyorum eğer sızede uyarsa hep birlikte gideriz.:cat:

sen 3 kısı nasıl oluorsn?

Savaşta gelicek büyük ihtimalle. Bi sakıncası mı var ?

harbımı oley fotografcımızda gelıor:D

lofttttt halooooooooooooooooo

Son düzenleme:
Super Moderator
aha yalovayıda sallıcaz demek şimdiden belli olmaya başladı:queen::queen:

Yalova yalova olalı 1 kere sallandı onuda biz sallamadık ama :p

:queen::queen: 19 Temmuz aksam Üstü Gidecek Olan Arkadaşlar Ben Tekirdağdan Gelicem Beraber Gidelim Saat 4 ten sonra burdan cıkar tahminen 6 gibi istanbulda olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar