[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

bende orada olacağım fakat günübirlik gelmeyi dusunuyorum 1 yada 2 gun, ne zaman olur buradaki planlara gore deisir :).
Bursadan yola cıkacak arkadaslar varsa beraber gider-doneriz.

Herkes ile orada tanısmak uzre :)

Motorda cuma günü servisten cıkıyor boyalar falan tamammış :D

Arkadaşlar bende geliyorum, grup olarak ne zaman çıkılacaksa bana uyar... erkenden gidelim yani marmoka gidemedik yalovada bari bişey kaçırmayalım...

Son düzenleme:
bende orada olacağım fakat günübirlik gelmeyi dusunuyorum 1 yada 2 gun, ne zaman olur buradaki planlara gore deisir :).
Bursadan yola cıkacak arkadaslar varsa beraber gider-doneriz.

Herkes ile orada tanısmak uzre :)

Motorda cuma günü servisten cıkıyor boyalar falan tamammış :D

ne boyası kazamı yaptın sen Ü?

ne boyası kazamı yaptın sen Ü?

kaza konusu acmıstım gozden kacmıs olabilir :)

motor yattı dusuk bankete çakıl havuzuna dustu ve kaydı, malum baya çizik vardi vee sol ayaklık kırıktı, ama cok guvendigim bir ustanın ellerinde halloluyor su anda, bense sehir dısındayım.

Yalovada gorusmek-tanısmak uzre :rendeer:

--kaza konusu silinmiş, ama cok basit birseydi sadece maddi hasar var, zaten o tulumla bana pek bisey olmaz sanırım, 2 gun kolum ağrıdı :)

19 cumartesi sabahı yola çıkabilirim ben, malum çalışma olayı :( gidecek ekip varsa yol çok daha güzel olur, olmadı tek başıma giderim artık

ya nazar mı değdi nedir ? Sitede 2 Kişi Var Kawasaki Ninja 250 alan ikiside yan yatırdı makinelerini .. Bu boya mevzusuda ondandır VAsCo.

ya nazar mı değdi nedir ? Sitede 2 Kişi Var Kawasaki Ninja 250 alan ikiside yan yatırdı makinelerini .. Bu boya mevzusuda ondandır VAsCo.

Valla nazar heralde cunku kazada motorun hicbir sorunu yoktu yada etkisi :)
Ama dediğim gibi ustanın ellerinde yenileniyor alet su anda, yalovaya duzelmiş haliyle gelirim :). Ayrıca MT-T-Shirt'ümün ustune baskı olarak CroneR yazdırıyorum, kolaylık olur :D

motor yattı dusuk bankete çakıl havuzuna dustu ve kaydı, malum baya çizik vardi vee sol ayaklık kırıktı, ama cok guvendigim bir ustanın ellerinde halloluyor su anda, bense sehir dısındayım.
kaza konusu silinmiş, ama cok basit birseydi sadece maddi hasar var, zaten o tulumla bana pek bisey olmaz sanırım, 2 gun kolum ağrıdı sonrasında bende bir iz kalmadı

19 u aksam üstü veya öğleden sonra cıkacaklar mutlaka beraber gidelim yoksa kaybolcam istanbulda :mrgreen:

Bir MT TShirt ümüz Bİle Olmadı :mrgreen:

Son düzenleme:
Valla nazar heralde cunku kazada motorun hicbir sorunu yoktu yada etkisi :)
Ama dediğim gibi ustanın ellerinde yenileniyor alet su anda, yalovaya duzelmiş haliyle gelirim :). Ayrıca MT-T-Shirt'ümün ustune baskı olarak CroneR yazdırıyorum, kolaylık olur :D

geçmiş olsun üzüldüm varsın çizik olsaydı nazar olurdu, satcagın zamanda boyalı denmezdi ama tabi çizikte binmek istemez insan, sakın motorundan soguma binmeye devam et:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar