[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bakalım son anda karar verıcem.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malı bızdemı yanımıza mısafır alacz yoksa ?

bir gelme ozaman o gülü yediririm sana :queen:

abi gelicez insallah ama ben belki yapayım benim kuzenler almanyadan gelicek otel tatil planı yoksa onları oraya sürükleyecem :cat:

wasko dükkanı kime bırakçan marmaris değil bu

abi eleman aldım ya tek başıma çekilmiyor yazın benim dükkan, yaz geldi cıvıl cıvıl alemlere akmak gerek:p dünde denize gittim seferihisara ne yanmışım yaa :queen:

walla yanımda edepli bi misafir olabilir musti.Ama olmassa senin bildiğin tarz misafirler alalım :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi gelicez insallah ama ben belki yapayım benim kuzenler almanyadan gelicek otel tatil planı yoksa onları oraya sürükleyecem :cat:

abi eleman aldım ya tek başıma çekilmiyor yazın benim dükkan, yaz geldi cıvıl cıvıl alemlere akmak gerek:p dünde denize gittim seferihisara ne yanmışım yaa :queen:
iyi yapmışın erhan eee ozaman yalovaya gelirsin sen

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kaza bela olmazsa bende ordayım 18 i akşamı bende gelebilirm gideceklerle haberleselim :mrgreen:

adam begenmedı o yuzden gıtmıorrr ole 15 lıklerın yanına snaa kalsa vasco sen sabunluklara bıle gıdecktn

olm heryerden şey gibi çıkıyon maydonoz oluyon herşeye yaa

topiği kirletmemek adına yazmıcam bişi konu dışına çıkıyor diğer arkadaşlara ayıp oluyor.

tamam ortak bekliyorum.kazasız belasız sürüşler :cat: MT tişörtleri ile gelirseniz sizi içerde bulmam daha rahat olur.ben her akşam 21,00 gibi ordayım.motorsletim kapının orda durur büyük ihtimal.kırmızı gt 250 r önünde MT logosu var zaten :cat:

Super Moderator
tamam ortak bekliyorum.kazasız belasız sürüşler :cat: MT tişörtleri ile gelirseniz sizi içerde bulmam daha rahat olur.ben her akşam 21,00 gibi ordayım.motorsletim kapının orda durur büyük ihtimal.kırmızı gt 250 r önünde MT logosu var zaten :cat:

beni tanımayan yok zaten :p

hımmm ne o cvp veremdın mı kuzummmm:D sabuncu

Abi Cumartesi Aksamı Bende Yola Çıkıyorum Saat 17 de Büyük İhtimal. SAat 19 gibi Benimle Buluşup eskihisardan Devam Edecek Varsa Çok sEvinirim ... Ayrıca Alper Abi YÖnlendir Abi Beni.. Temden DEvam Edicem Nerden Çıkabilirim Eskihisar Topcular feribotuna gitmem için ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar