- Motosikleti
- Kawasaki Vulcan S
Haşmet ağam ne yazdığını bir daha oku...
Müslüman olarak yaşamak tam olarak insan gibi yaşamaktır. Buna inancının tam olduğunudan %99 eminim.Sen şimdi birde duvar hiç olmadı 5 senedir var dersin muhtemelen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
Yazdıkların türkiyede olmuştur.Peki bunların yapılması için kanun yada yönetmelik çıkarılmışmıdır. Bunları yapanlar ceza almıştır.
Peki başörtüsüyle okula almayanlara,okuldan atanlara,kafasında sarık var diye adam asanlara,çarşaflı kadınlara saldıranlara , İslamın kutsallarına saldıranlara ....vs ne diyeceksin ?
Bunlarla ilgili kanun yada yönetmelikler çıkarılmış ve acımasızca uygulanmıştır.
Senin söylediğin kişisel suç ve cezası var diğeri ise toplu kıyım ve kimse ceza almamıştır
Konu fazlaca amacının dışına çıktı.Ama merak ediyorsanız sıra ile fikrimi söyleyeyim.
Ben kendimi bildim bileli her türlü özgürlükten yanayım.Buna okullarda ve resmi dairelerde baş örtüsü kullanımı da dahil.Peki başörtüsüyle okula almayanlara,okuldan atanlara,
Bu ülkede hiç kimse sırf kafasına sarık taktığı için asılmadı.Ama Cumhuriyet'e karşı,devlete karşı olan,ülkeyi bölmek isteyen bazı İngiliz ve ABD destekli sarıklılar doğal olarak vatana ihanetten,idam edildi.(Bkz :Menemen İsyanı(Ast.Kubilay'ın şehit edilmesi),Şeyh Sait İsyanı,Dersim İsyanı,.....)kafasında sarık var diye adam asanlara
Bu konularda bana örnek verir misiniz?çarşaflı kadınlara saldıranlara , İslamın kutsallarına saldıranlara