Türk usulü işler...

babamın Mondial'i tamir ettirmeye gittiğimde çektiğim resimler.. :mrgreen:

bunuda geçende benzin alırken gördüm eski ciplerde görmeye alışmıştık ama buna da pes...:queen:

ya o chevy,
jeep değil de pick up değil mi ?
arasında sanırım çok büyük fiyat farkı olmalı .kamyonet sınıfına giriyor olmalı .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam rs 151 ile tek çekiyooooooo..

Motor için pratik zeka diyebilirim, araba için çok görmüyorum, başka bir türk ferrariye tüp takmaya kalkmıştı, bu adamınki normal, gezmek için almış arabayı gibi...

bu ne yaaaa...
madeni yağ standında ıvır zıvır var... sonrasında bir scooter kafa yapmış almış gidiyo sankim:mrgreen:
hele o cip e bayıldım... yaww aldınız bari hakkını verin kardeşim. yoksa binmeyin...

abi bütün cafe gülmekten alücez lütfen böyle şeyleri yayınlamayın :p

dünyanın en pahallı benzini ve mazotunu kullanıyoruz bence gayet normal motorin fiyatı benzini neredeyse yakaladı, daha çok görürüz bu manzaraları

harbi türk işi olmuş.
chevrolet de çok yakıyodur adam ondan tüp taktırmıştır:cherry:

Tüp ün dünya üzerinde tek dalga geçildiği ülkeTürkiye diye düşünüyorum . Şu anda kullanılan lpg sistemleri Normal benzin yakıtından daha güvenli ve %40 a kadar temiz ve % 60-65 lere kadar tasarruf sağlıyor.

mondialin tamiri ilginçmiş.
chevrole bende olsa ben de tüp takardım.hem ekonomik hem çevreci bir çözüm.

adam artan parayla çiçek gibi jantlar almış arabasına.

ne var yani benim jeep te düplü (((((((:) benzin gaç para haberiniz varmı sizin :mrgreen:

GKN

bu ziverbye bp deilmi?
biraz konu dışı olucak ama ne gazı ne benzini nede hizmedi 5 para etmez
feci kılım bu heriflere..

bu motoru bole kaldırmak kımın aklına gelmısse tebrık edıorum onu baska solenecek bısı yok....lpg ye gelınce ona solenecek hıc ama hıc bısı yok:queen:

valla bu devirde sadece LPG li araca binilir hale geldi,Mazot'ta benzinle aynı olacak az kaldı.. allahtan motorum 125cc de benzini içmiyor. O Chevrolet'e LPG yi cok görmüyorum.Adam nerden bilsin haftada 2 defa benzine zam geleceğini..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar