TÜRK TV'LERİNDE ÇUVALLAMALAR

gerçekmidir bilinmez çünkü ben görmedim sadece okudum ama bende yazayım bi tane:
spiker: rıdvan 15-16 yaşında çocuklar iddia oynuyorlar ne diyorsun bu konu hakkın da!:silent:
rıdvan dilmen: almanya ligine oynamasınlar çok süpriz çıkıyor:queen:

- Sana bir korum, şu ortamın içinde... (çevredeki kameraları gazetecileri polisleri göstererek)

ben buna koptum.
izlemek isterdim... :)

Okumuştum önceden ama yine güldüm :)

Güncelleyin böyle konuları işte ^^

Madem güncelliyoz o zaman benden de bi tane
Ço sevdiğimiz,popüler iki basket yorumcumuz devre arasında çevrelerindekilerle şakalaşıyorlar.Kanal ntv sanırım,reklamlar olması gerektiğinden kısa kesilmiş,sunucu arkadaşlar da farkında değil.Biri şakalaştığı
adama
-Sen ne şeker şeysin seni bizim genel yayın yönetmenine yapalım!''O sırada
durumun vahametini anlayan öbür yorumcu arkadaşımızın eliyle kameraları işaret ettiği vakit arkadaşın kameralara bakıp ''S.çtık'' kelimesini dudaklarından okumak; televizyon başındaki iki arkadaşımı yarmak,babamı öldürmek,kardeşimi de komaya sokmak suretiyle korkunç zararlar vermiş,tarumar etmiştir bizleri.

hepsinmi okuyamadım ama şeyi göremedim geçen gün malinin programda adamın donunu indirmesi ? :)

çok güzel ya :mrgreen: :queen:

41 ve 18 e koptum :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

.

YoL_GezeR' Alıntı:
Seviyordum, Söyleyemedim :thumleft: :thumleft: :thumleft:
Bittim ya bu mesajı yazmadan önce 5 dakika boyunca yerde süründüm vallah :sunny: :mrgreen:

bende koptum buna yaww soylemeye çekinmiyo söylemekten başka herşeyi yapıyo helal olsun :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar