turk telekom ınterneti ne zaman açar?

Merhaba arkadaşlar turk telekom ıl mudurlugunden ttnet sınırsız internet ve telefon aboneligi aldım dun ekipler geldi hattı mekti telefonuma mesaj geldi hattınız kullanıma açılmıştır diye ancak internetim gelmedi tt neti aradım adınıza ait bir abonelik yok diyor turk tellekom ekipleri benim aboneliği sisteme girebiliyor mu arkadaşlar ve bugün hafta sonu olduğu için ekipler bugün sisteme girerler mi yani cumartesi gunu mesai var mı?

Ekipler gelmiş hattı bağlamışlar hat bağlandığı ve kullanımı ile ilgili bir sorun olmadığını bildirmek için mesaj göndermişler.
Türk Telekoma gidip hattım bağlandı çalışır durumda demeniz ve aboneliğinizi başlatmanız gerekmektedir.
Haftasonu hiçbir işlem yapmazlar. Haftaiçi sabah erkenden giderseniz akşama doğru internetiniz gelir olmazsa en fazla 2 gün icerisinde internetiniz bağlanır.

superonline başvurmuştum 2 gün içinde türk telekom gelip hat çekti ertesi gün superonline geldi kurulum yaptı 24 saat süre verdiler sabah baktım dsl ışığı gelmişti bile :) bol bol arayın ..

Süreç aynen şöyle işler,:

Hem telefon hemde adsl başvurusu yapıldıysa,ekipler ilkönce telefon bağlantısını yapar ve telefon bağlantısı yapıldı diye merkeze okey verir sisteme düşer.Sistemde 1 gün içinde adsl hesabı oluşturulur ve aynı ekip yeniden gelir adsl sinyalini önceden bağladığı telefon hattına bindirir.
Siz bu esnada geri dönüş yapmışsanız internet için sisteme düşmediğinden adsl hesap bilgileriniz oluşmadığından böyle bir abonelik yok denir.
Cumartesi günleri Türk telekom nöbetçi ekipleri çalışmaktadır fakat onay verilmediğinden onların sistemine düşmez ve gelmezler.
Pazartesi Adsl onayınız verildiği an öğleden sonra ekipler adsl bağlantısını repartitörden veya saha dolabından yapar ve modeminiz bağlı ve açık durumdaysa internetiniz faal hale gelir.
Aksi durumda bana özel mesajla bildirin ilgilenebilirim.

Neden sen uğraşıyosun bununla? Parayı verdin. Onların uğraşması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar