1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.
3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.
5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.
7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.
12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...
13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.
17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.
HEpsine katılmak la beraber bunlara daha çok katılıyorummm,hatta katıla katıla katılıyorum:queen:
:queen::queen:
ya çok ağır ama dayanamayarktan söyleyecem haklısın dostummm:cherry:
aynen katılıyorum ,erkekleri tunç kendilerini altın zannederler

r:
ve bende bişeyler eklemek istiyorum
1-Onlar için duyguların önemi yoktur,bir hafta önce çok severken bir hafta sonra başka biriyle çıkacak kadar hastalıklı varlıklardır
2-Eve ekmek götürme ama giderken elinde bi tane çiçekle git onlar için yeter çünkü ,hastalıklı düşünce tarzları hayatlarının her evresinde kendini gösterebilir
3-Her zaman alternatifleri vardır ama onlar kendilerini peri padişahının kızı zannederler
4-İyiyken iyisindir ama çıkarlar ters düştüğünde ,yapılan herşeyi bi anda silip senden daha kötü bi adam yoktur
5-Kazandıklarını zannettikleri her oyunda kaybeden onlardır ,zira erkeklerin kaybedecek bi durumu yoktur
6-Hiçbi kız kişiliğini saklayamaz 1-3-5 ay sonra mutlaka iç yüzünü gösterir,değerlendirirsiniz işinize geliyo devam gelmiyosa tamam
( tabi aralarında çok sağlam ve temiz yürekli kişilerde enderde olsa var şanslıysanız karşınıza çıkar,ben şanslı değilim )
şimdi peki bayanlar böyle ise baymayan nasıl olur:queen:,hemen anlatıyorum ( çok bilmiş değilim ama :bounce
Kadın dediğin güzel olacak abi...
Şöyle savurdu mu eteğini, ruhun rüzgarına kayacak. Bacakların, ayakların,bilekten bağlı ayakkabıya tutunan parmakların seyrine doyamayacaksın. Bakımlı olacak kadın dediğin. Saçları ipek,topukları pembe, boynu ince,salındı mı kuğu gibi zarif olacak ve zarifliğinin ortasında bir hanımefendi barındıracak.
Güzel olacak ama kaşı, gözü, bacağı, iki meme ucundan önce, SÖZÜ DOGRU,RUHU AYDINLIK,GÜZELLİGİ KOMPLE OLACAK. Güzel olacak ama, aklını evde tutacak kadar da akıllı...
Seni elinin tersiyle değil, avucunun içiyle kavrayacak..BILECEKSIN KI EMIN ELLERDEYIM,BASKASI TUTAMAZ BENI BOYLE..Rahat olacaksın yanında,çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek küçük kurtçuklarla. Asla şatafat düşkünü olmayacak.
Ekonomiden, politikadan, milli maçlardan ve kültürel olaylardan haberi olacak.BİZİ KİM YONETİR,NASIL YÖNETİR,DEMOKRASİ,MONARSİ,OLİGARSİ NEDİR BİLECEK; saf hatun numarasıyla cahilligini güzelligiyle örtmeye yeltenmeyecek.EŞİNİ DOSTUNU KOLLAYACAK AMA İÇİ VICIK VICIK DEDİKODU YUMAGININ İÇİNDE KAYBOLMAYACAK.
Marka düşkünü, moda düşkünü olmayacak kesinlikle...Takip edecek ancak yakışanı seçecek ve zevki seni giydirecek kadar yerinde olacak, kendisini giydirmeyi bildiği gibi.
Orada burada dedikodu yapmayacak, laf taşımayacak, ayıkla pirincin taşını durumlarına sokmayacak.Ortalık yerde kahkahalarıyla sebepsiz çınlamayacak.DEKOLTENİN DOZUNU KAÇIRMAYACAK AMA SIKI SIKIYA DA KENDINI AMBALAJLAMAYACAK.AÇIK SAÇIK OLAN ELBİSESİ DEĞİL,SANA OLAN İLGİSİ OLACAK VE BUNU GÖSTEREBİLECEK MEDENİYETİ..Onu bir kediyi sever gibi seveceksin yanı başında ve huzurla...
Öyle "çağırdım, gelmedin,geç kaldın, aramadın,sormadın,kiminleydin, hesap ver" yapmayacak. SANA YÜREGİYLE GÜVENECEK,İNANÇLARIYLA SOKULACAK.. Bilmem kimin sözüne aldırmayacak, ASLA ARKADASLARININ ARKASINDAN KONUSMAYACAK. Sınırını zorlamayacak, salya sümük ağlamayacak,kıytırık nedenlerden hır gür çıkarmayacak.
Sözü dinlenir, anlaşılır olacak.Bir hatayı allayıp pullayıp abartmayacak.
"Of yoruldum,beni ara,beni al,beni bul,bunu isterim' değil,"sence de uygunsa,yanındayım,ben gelirim,merak etme" olacak lügatında.Hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak. CESUR OLACAK CESUR!!!!SENİ SEVİYORUM DERKEN KORKMAYACAK...
Kadin dediğin iyi sevişecek arkadaş. Koyun gibi yatmayacak,kımıl kımıl olacak yatakta. Aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak. Delireceksin ama delirmen hastalıktan olmayacak.UZANIVERDİ Mİ YANINA BOYLU BOYUNCA, GÖĞSÜNDE ATAN KALBİNİN YERİNE KOYACAKSIN KENDINI, RUHUNU, HERŞEYİNİ.ASKSIZ YATMAYACAK YATAĞA VE SEN BUNU BİLECEKSİN.
Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin. Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük. Yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak.EN SEKSİ LADY OLMAYI DA BİLECEK,HANIM SULTAN OLUP SÖZÜNÜ GECİRMEYİ DE..Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küsmeyecek,süründürmeyecek. KADIN DEDIGIN AYIP NEDİR BİLECEK.
ZEKİ OLACAK ZEKİ, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da...Paranın gücünü bilecek ama ne parasızlığın ezikliğini ne de paranın kudurmuşluğunu yaşayacak. DEĞERLERİNİ BİR ANLIK HEVESLER UGRUNA TERKETMEYECEK. NAMUSSUZLUGUNU,AHLAKSIZLIGINI ANCAK VE ANCAK SENI BASTAN CIKARIRKEN KULLANACAK,yan gözle adam kesmeyecek,üstüne sevgili edinmeyecek. Kadın dediğin hatun olacak arkadaş, sözüne güvenilir olacak.BİLECEKSİN Kİ KONUSULANLAR BURADA KALIR, KAPIDAN CIKMAZ BİR DAHA. Ağzı sıkı olacak kadın dediğin.
Saflığı, cahilliği, aptallığı oynamayacak,BİRAZ UKALA OLABİLİR ANCAK SANA ROL YAPMAYACAK. Komplekslerini güzelliğiyle örtmeye çalışmayacak. BİR SEYİ COK İSTERSE VE İNANCLARI DOGRULTUSUNDA YAPACAK.En önemlisi kendini sevecek arkadaş, kendini sevmeyen kadından sana ne hayır gelir? Bir bakarsın ki yıllar sonra bu kadınla ne yatağa sığabiliyorsun, ne toprağa...Koluna takıp gezmesini de bileceksin gururla, koynuna çekip sevişmesini de şehvetle.
Kadın kadın olacak be, SENI SADECE SEN OLDUGUN ICIN,SENSIN DIYE SEVECEK.Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle sınırlamayacak.Hem sevgilin,hem arkadaşın,hem annen,hem çocuğun olacak, BAGRINA BASACAKSIN HUZURLA...
ÖYLE BIR KADIN ISTE..
Böyle birini bulabiliyosanız tutun abi sıkı sıkı tutun ve verebileceğiniz en büyük değeri ona verin tabi bulabilirseniz
yavv boy,coq ve diğer bilgili kişiler motorlarla ilgili sayfa sayfa yazı yazarken bizim ilgi alanımıza bak:queen: