Türk babası kızına araba sürmeyi öğretirse (küfür içerir)

ayıoğlu ayı kızına araba sürmeyi öğretirken ana avrat küfür eden adamdan ne hayır gelir

Babalarrrr.. Özellikle Bu Otomobil Konusunda Çocuklarına Böyle Bağırıp - Çağırıp - Küfür Ederek Bir Şeyler Öğretmeye Çalışıyorlar o Çocukların Öz Güvenleri Sıfır Oluyor Yapabilecekse Bile Yapamıyor, İşin Dahada Kötü Tarafı İse Babasından Böyle Gören Çocuğuna'da Aynısını Yapıyor, Nesilden Nesile Ziyanlık ...

Forumda Olmasak Diyecek Çok Farklı Laflarım Var Ama Neyse.

Babalarrrr.. Özellikle Bu Otomobil Konusunda Çocuklarına Böyle Bağırıp - Çağırıp - Küfür Ederek Bir Şeyler Öğretmeye Çalışıyorlar o Çocukların Öz Güvenleri Sıfır Oluyor Yapabilecekse Bile Yapamıyor, İşin Dahada Kötü Tarafı İse Babasından Böyle Gören Çocuğuna'da Aynısını Yapıyor, Nesilden Nesile Ziyanlık ...

Forumda Olmasak Diyecek Çok Farklı Laflarım Var Ama Neyse.

Kesin Angaralıdır bu ayı. İnsan kızının yanında küfür eder mi lan hödük.

3 gün önce arkadaş izlettiydi o zaman tüm küfürleri duyamamışım. Şimdi bir kere daha izledim. Adam öyle böyle küfür etmiyor arkadaş. :sunny: Toplumdan soyutlanması lazım bunların.

Son düzenleme:
Arabada 2 bayan + 1 çocuk var,ne biçim insanlar bunlar anlamıyorum :farao:

Normal şartlarda küfür etmemeye çalışan küfür edenleri de uyaran biriyim , fakat şu direksiyon koltuğuna oturunca bir şey oluyor :pr: Soy sop sülale..

KEndi öğrenme Aşamam aklıma geldi benimkide bundan farksız değildi :D Ama benimkinde Küfürler Bana değil Arabayaydı. Anasını .... Şanjımanın , A... Koy..n Debriyaj Balatasını Bilmem nettin Lastikleri şu an... s... arabasını bi süremedin :D :D
Arabada ne ana kaldı ne soy sop hepsi gitti :D :D

doğal bir baba, medeni omlaya calısmamış, içindekini dışarı rahatça vurmuş edep haya hak getire.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Baba öküz de , kız da bir hayli ukala...
Dayak yemediğine şükretsin...

Sonuç : Öyle başa böyle tarak....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar