Turing Yayınları ve Turing Yol Emniyeti'nden Ücretsiz Motosiklet El Kitabı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Rahmi Barutçu'nun yazdığı, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun da yayımlayarak ücretsiz dağıttığı Motosiklet El Kitabı'nda; motosiklete başlamak isteyenler, yeni başlayanlar, bilgilerini tazelemek isteyenlerin çok şey bulacağı Motosiklet El Kitabı'nı edinebilmek için;

- Ad/soy ad
- Kitap adedi
- İletişim ve adres

bilgilerinizi içeren bir e-postayı [email protected] adresine göndermeniz yeterli!

Kitap tamamen ücretsizdir.

HRp15Z.png

Kaynak: https://www.facebook.com/TTOKYolEmniyeti/

Ekli dosyalar

• ucretsiz-motosiklet-el-kitabi.jpg
    ucretsiz-motosiklet-el-kitabi.jpg
    61.4 KB · Görüntüleme: 19,638
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istedim motorsiklet sürerken hayatta kalma sırları gibi bir kitapmı

Benim elimde var daha çok temel bilgiler içeriyor. Motosiklet türleri Ekipmanın önemi, tehlike algılama sollama vb faydalı bilgiler içeriyor bir göz atın derim.

Bizimkiler eldeki stoğu tüketip bunları tek tek malum sitede satmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Umarım ihtiyacı olana ulaşır.

Valla helal olsun turing son zamanlarda mükemmel işler çıkarıyor.merak edenlere kargoda ücretsizmiş

Ben gönderdim bilgileri gönderirler mi acaba yoksa içinden belli kişiler mi seçilecek.

Elden alma imkanı var mı acaba? Gidip konuşup bir miktar alıp bizim üniversitede dağıtmak isterim...

Motosikleti
Cbf 150
Helal olsun vallahi bu mereti sürenler illa ki bilgiyi alıcak. Amma ben gibi yatarak amma okuyup öğrenip pratiğini yaparken yatırarak :queen::queen::queen:

Motosiklet camiasına böylesi bir hizmeti ve kampanyayı sunan herkese şükranlarımı sunarım.

Bende bilgilerimi gönderdim.

Öğrenmenin sonu yok, fazla bilgi göz çıkarmaz.

Ben, Face den görüp sabah 5 tane istedim ,Grubumda ki kardeşlerime vereceğim .ALLAH razı olsun .

Bende bilgilerimi gönderdim kendim ve arkadaşım için. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz

Çorum İl Temsilcisi
Elimde bir tane var ama çok temel bilgiler.motosiklet türleri, ekipman türleri vs. Veeee kitabın bas bas bağırdığı bir nokta. Asfalt sürtünmelerinde tulum tulum tulum :cat:

motosiklet eğitimleri ve bu kitap gerçekten motosiklet adına ülkemizde olan güzel uygulamalar.

hangi devirde yaşıyoruz kitap mı kaldı madem beleş pdf olarak indirebileceğimiz bir yere olsun veya varda benim mi haberim yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar