Turing Yayınları ve Turing Yol Emniyeti'nden Ücretsiz Motosiklet El Kitabı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aras kargo ile mi gönderiliyor arkadaşlar ? aras kargo etiket bırakmış kargonuz var diyerekten

Kadikoyde hasanpaşa tarafına yolu düşen olursa riderdenim de ücretsiz olarak alabilirsiniz temel seviyede konuyu açıklanmış faydalı bir kitap

çok güzel hizmet. bende yeni başlayan biri olarak 1 tane istedim umarım gelir. daha kalıcı ve daha geniş çevrelere ulaşması için epub/mobi/pdf formatlarında yayınlansa güzel olur.

hangi devirde yaşıyoruz kitap mı kaldı madem beleş pdf olarak indirebileceğimiz bir yere olsun veya varda benim mi haberim yok

Öyle deme benim gibiler için basılı kitap başka. Ben kitap okurken o kağıda dokunacağım arkadaş yoksa anlamıyorum okuduğumu, odaklanamıyorum :)

Böyle bilinçlendirici eylemler yapılması çok güzel bence :cat:

Kargo sirketi ucret talep ediyor mu , bir arkadas bununla ilgili sikinti cekmis diye duydum.

bende maılı bundan 1 hafta önce attım hala bır bılgı gelmedı sızce durum ne olacak ?

kimse bakmıyormu acaba maıllere cevap gelmedı acaba kıtabı gonderırlermı ?

Bende mail atmıştım.Acaba mail iletildi mi görüldü mü bana da dönüş yapılmadı :)

8 gün olmuş kitabı alan yok bu iş izmir de sözde yapılacak olan http://www.motosiklet.net/forum/etk...imi-ls2-kask-ve-reflektif-yelek-hediyeli.html beleş kask hediyeli Turing eğitimine dönmesin

halen diyorum link verdinizde bedava kitabı biz mi indirmedik koca 5 milyon nufüsu olan izmire eğitim vermeye gelmediler kusura bakmasınlar mail, ev adresi falan gönderemem

Hocam sorunu anlamamissin :)

Sorun su ki kitabi çok fazla basmışlar eğitimle bitiremediklerini dağıtarak bitirmek istiyorlar herhalde çoğu devlet kurumunda olan sorun bu 10.000 tane basarlar sonra da oturup düşünürler kara kara şimdi bunları kime dağıtacaz diye.

Kitap biraz geç gelecek tahminim toplu gönderim yaparlar ki gonderim maliyeti ucuza gelsin.
---
Ayrıca güzel hizmet bence ..

PDF isteyenler için bende bir tane var nereye koydugumu bulabilirsem tarayıp link veririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar