Turbo karbüratör sistemi

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Karbüratörde kurcalamalar yapmadıysan zaten onu ayarlamanın bi manası yok. Sadece ani gazlamalarda daha fazla basınç yapsın diyedir. Zaten performans olarak bir etkisini görmeyeceksin. :) Sadece ani gazlamada ilk yarım saniyelik bir etkisi var. Oda atmosferik basınçla benzini çekmeye ilk anda yetişemezse alttan basınç verip benzini yukarı itiyor . Bu kadar .

bu arada varmı gelişme bir resim ekle bir şeyler yazda bzde görelim adım adım.

ev temizliğini bitireyim ona girişeceğim abi... herhalde onunda haladını söküp iptal edeceğim...
elimlede bastırsam dediğiniz gibi benzini yukarı itiyor...hiç de faydasını göremiyorsam boşuna durmasın...
faydasını görmediğim halde çok küçük miktarda olsa benzin sarfiyatı da vardır...
o yüzden racer200 deki iptal etmiştim...

kt 125 i 200 lük yapıyoruz bi taraftan saplamaları göndermedi sitenin sahibi gerek yok diye. sözde cuk diye oturuyormuş. silindir üst kapağı. pistonla silindir arasında 3 mm boşluk kaldı 3-4 gün daha sarktı işler. oturmadı tabi oturmaz diyoruz krank kısa anlat anlatabilirsen.. 200 lük saplama bulamadık toplanırken onun resimlerini atacağım zaten bu başlıkta. turbo sistemini de sorduk adam hikaye dedi bize. belki elinde yoktu belki göndermek istemedi bilmiyorum. blow of gibi birşey olsaydı sırf vitesler arası çuflamak için bile alınırdı aslında ama neyse..

benim drifte gelince, kt bizim servisdeki bi ustamızın kardeşinin motoru kardeşi de 5 yıllık arkadaşım :D ustamada sürekli abi derim zaten. kt çıkmayınca benimkide olmuyor ancak serviste 2-3 tane daha eleman var. bizim bünyamin abi 25 yaşında garanti dışına çıkartır hepsi evli barklı diyor bişey diyemem kötü etme beni adamlarla diyor. abi evin altında yapalım dedim yok olmaz yağ atacak diye gelecen yanıma uğraşamam biraz bin zaten satacam diyosun deyince bende bişey diyememdim .

ancak bi kaç yerini fosfor turuncuya boyadık bugün. resimlerini atacağım yakında. birde mavi aynalarım vardı 5 gn bekleyip gelmişti elime netten aldım. bayır aşağı yan ayakcağa koydum viteste bırakdım boşluğu aldım ama düştü sol aynam kırıldı gidon topuzum zedelendi depomda ada başka hiçbi yerinde bişey yok allahtan. aynalarım çok güzel aynasız atmak istemiyorum ama bu akşam yada yarın cicili bicili fotoları atarım bi arkadaşımda aynalı da foto var ondan da isteyeceğim zaten :D

durumlar böyle. yani :D

arkadaşın turbolu karbüratör dediği turbo dur yani turbonun mekanizmasıdır.genelde gri ve salyangoz şeklinde olur :)

c90

Ustam abim ya :D akrabalık bağı var ve yetkili servis :D inanırmısın mete abi hala motor garantide :D
neden acaba ? :D
abine söyle 150cc lik emişli karbiratör taksın en az %6-%10 oranında bir performans sağlar buda yaklaşık olarak driftte 1-1,5 beygire takabul eder motor zıpkın gibi olur karbiratör boynu uymaz ise tornada yeni bir boyun çektitrirsin bu karbiratör mondialin kendisinde olacak yarın bir servise sorup bu konuyu öğreneceğim
fakat dişliler ile oynama motorun çekişi ve hızlanma zamanı , mesafesi uzar sadece şehir içinde rahat edersin motor 2. viteste bile bağırmaz yüksek viteslere çıktığında motora aşırı yük bineceğinden hızlan 0-100 süre ve mesafen uzar bu seferde buna kafayı takarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar