!!! Tünellerde Azami Dikkat !!!!

:pale::pale:
:pale::pale: .... değerli arkadaşlar bu resmi dün istanbul maslakta tünelde çektim.olay şöyle gelişmiş tünelin içinde kaza yapan iki araç sahibi sağ şeritte trafik ekibinin gelmesini bekliyor o sırada hızla karanlık tünele giren motorcu kardeşimiz duran araçları geç farkediyor maalesef ,zaten motosikletin halide olayın akibetini gayet iyi anlatıyor sanırım. neyseki motosiklet sürücüsü arkadaşımız kırık bir kol bir bacak ve birkaç kırık kaburgayla durumu atlatıyor...tünellere girerken uzun farlarımızı mutlaka yakalım, güneş gözlüğü takıyorsak çıkartalım,kaskımızın vizörü renkliyse açalım

kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun ucuz atlatmış.motorlar genelde yolun kenarından gidiyor ama bence trafiği yavaşlatma pahasınada olsa normal şerittn gitmek daha güvenli gibi sanki sağ tarafta parkedenler kaza yapanlar fırlayan hayvanlar taşlar topraklar arabalardan da riskli.

uyarı için saol. gerçekten de samet in de dediği gibi sağ taraflar daha tehlikeli. özellikle devamlı kamyon sollamak gıcık ve tehlikeli bir iş :)

bu espri daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama, asphaltkowboy, seni cowgirlbanu ile everelim mi? :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu alet bir scooter kanımca, başlangıç için çok uygun cc son içinde...

Saatte 50km'den fazla hız yapan her alet tehlikelidir derken anlatmak istediğim bu işte.

Küçük cc'ye binen herkesde bu başlangıç cc'si bununla ölünmez gibi bir anlayış hakim.

Geçen gün sahil yolunda bir bayan gördüm scooter'da, selam verdim.

Herşey çok güzel ama kaskınız nerde dedim, ayaklarının arasını işaret etti orda diye :pr:

Bu scooter'lar oyuncak değil, lütfen dikkat edelim...:farao:

...nasip,kısmet diyelim

uyarı için saol. gerçekten de samet in de dediği gibi sağ taraflar daha tehlikeli. özellikle devamlı kamyon sollamak gıcık ve tehlikeli bir iş :)

bu espri daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama, asphaltkowboy, seni cowgirlbanu ile everelim mi? :queen:

:rendeer:bi sorun bakem cowgirl banuya bi ağzını arayın niyeti varmı yok mu?? bence mahsuru yok nikahta keramet war demiş atalar:queen::bounce:

oooo aga sen dünden razıymışsın da haberimiz yokmuş :p tez cowgirle haber salalım belki varır sana, varmazsa da kaçırırsın motosikletle :queen:

Saatte 50km'den fazla hız yapan her alet tehlikelidir derken anlatmak istediğim bu işte.

Küçük cc'ye binen herkesde bu başlangıç cc'si bununla ölünmez gibi bir anlayış hakim.

Herşey çok güzel ama kaskınız nerde dedim, ayaklarının arasını işaret etti orda diye :pr:

madem takmayacakmış, neden almış ki yanına?

Son düzenleme:
....bayanlar saçlarını fönlettirip motosiklete binerlerse onları hiç bir güç kask takmaya ikna edemez. nerden biliyon derseniz türk usulü deneme yanılma yöntemi derim.deneyin sizlerde görün..

bu tünel yine ışıklıymış antalya kemer arasında 2 tane tünel var geçen hafta kemere gidiyorum tünele bi girdim deniz kenarında olması nedeniyle içerisi buhar ve kapkaranlık saunaya girdim sandım farlar yanık ama görüntü çok zayıf çıkana kadar eşşedüenla dedim :mrgreen:

gerçekten üzücü.. böyle olayları yaşamamak için biraz daha dikkat lütfen.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bence o sana bacaklarının arasında başka bişiyi işaret etmiştir de sen anlamamışsındır:queen: kask kafanda oldumu böle ince ayrıntıları kaçırıon işte :p :p :p :p :p

Gercekten kotu bi kaza olmus sanirim.. Fakat bu kadar cok kirik olmasi motorcu arkadasin motor montu vs giymedigini dusundurdu bana, insallah giyiyordur bu kaza oldugunda, sonradan cok ah vah eder aksi takdirde..

Tuneller konusundaki uyari icin tesekkurler, bugune kadar boyle bir durumla karsilasmadim ama karsilasmayacagim anlamina gelmez tabi ki..

Motor motor denmeye şahit ister zaten paramparça olmuş...:farao:

Arkadaşa geçmiş olsun Allah korumuş...

bu halis muhlis mondial 150 hs seleden tanıdım.. motorun bu hale gelmesi de normal (bakınız made in china hahahaha :mrgreen: ) . arkadaşa geçmiş olsun :pale:

bu halis muhlis mondial 150 hs seleden tanıdım.. motorun bu hale gelmesi de normal (bakınız made in china hahahaha :mrgreen: ) . arkadaşa geçmiş olsun :pale:

evet bende selenın altındakı mondıal rs den tanıdım ve koltugun turunculugundn aynı soz olarakta bu hale gelmesı bencede normal...
allah kımseye gostermesın....

öncelikle geçmiş olsun diiyorum ve dikkatli olalım....motora çok görülmez arkadaşımızında dedigi gibi made in china...eski model olsun saglam olsun..

Büyük geçmiş olsun.. waLLa arkadaşlar büyük şehirlerdeki tünellerin kıymetini biLin :) Çünkü içlerinde aydınlatma war :) ÖZellikle karadeniz de çok sayıda tünel olmasına rağmen içerlerinde aydınlatma yok :salut: Bu da motor açısından büyük tehlike.. Bi ara ortomoto arkadaşımız Rize TRabzon arasında tünelde kaza yaptığını belirtmişti bu çok doğal çünkü gecen gün ben de yolda seyiir halindeyke ÇaYeLi tüneline girdim...ısıksız, uzun bi tüneL.. Bir anda gözlerim karardı yolu göremedim farları girmeden yakmama rağmen hiç bişer göremedm... içime giren korkuyla nası düşmedim anlamadm.. ALLah tan bişi olmadı bana:pr: Karadeniz de Tünel aydınlatması konusunda büyük eksiklik duyuyoruz ! Ben de o günden sonra tünel olan yerlerde hep eski yolu kullanıyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar