- Konu Yazar

uyarı için saol. gerçekten de samet in de dediği gibi sağ taraflar daha tehlikeli. özellikle devamlı kamyon sollamak gıcık ve tehlikeli bir iş
bu espri daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama, asphaltkowboy, seni cowgirlbanu ile everelim mi? :queen:
Bu alet bir scooter kanımca, başlangıç için çok uygun cc son içinde...
Saatte 50km'den fazla hız yapan her alet tehlikelidir derken anlatmak istediğim bu işte.
Küçük cc'ye binen herkesde bu başlangıç cc'si bununla ölünmez gibi bir anlayış hakim.
Geçen gün sahil yolunda bir bayan gördüm scooter'da, selam verdim.
Herşey çok güzel ama kaskınız nerde dedim, ayaklarının arasını işaret etti orda diyer:
Bu scooter'lar oyuncak değil, lütfen dikkat edelim...:farao:
madem takmayacakmış, neden almış ki yanına?
Bu alet bir scooter kanımca, başlangıç için çok uygun cc son içinde...
Saatte 50km'den fazla hız yapan her alet tehlikelidir derken anlatmak istediğim bu işte.
Küçük cc'ye binen herkesde bu başlangıç cc'si bununla ölünmez gibi bir anlayış hakim.
Geçen gün sahil yolunda bir bayan gördüm scooter'da, selam verdim.
Herşey çok güzel ama kaskınız nerde dedim, ayaklarının arasını işaret etti orda diyer:
Bu scooter'lar oyuncak değil, lütfen dikkat edelim...:farao:
bu halis muhlis mondial 150 hs seleden tanıdım.. motorun bu hale gelmesi de normal (bakınız made in china hahahaha :mrgreen: ) . arkadaşa geçmiş olsunale:
:queen::queen::queen:bence o sana bacaklarının arasında başka bişiyi işaret etmiştir de sen anlamamışsındır:queen: kask kafanda oldumu böle ince ayrıntıları kaçırıon işte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()