TuneBug Quake

Sürüş esnasında mp3 çalıcınızın, GPS aygıtınızın yada cep telefonunuzun kulaklığını kullanmak pek çok dış sesi duymanızı engelleyerek sürüş güvenliğinizi tehlikeye atabilir.

TuneBug firması, NXT patentli SurfaceSound teknolojisini kullanarak 3 farklı ürün tasarlamış. Bu ürünlerden TuneBug Quake, kaskınıza yapışarak kaskınızı bir hoparlöre çevirmekte. SurfaceSound teknolojisine sahip bu aygıtı kaskınıza takarak, kafanızı dış sesleri izole etmeden bir ses balonu içerisinde alacağınız firma tarafından belirtilmiş. CES 2009 fuarında ilk kez tanıtılan bu teknolojiye sahip cihaz Micro SD slotuna takılabilen hafıza kartlarında ki müzikleri 5 saat çalabilme yetisinede sahip. Opsiyonel olarak kablolu mikrofon ve intercom sistem seçeneklerinide bu sisteme dahil edebiliyorsunuz.

SurfaceSound hakkında NXT web sitesinden, bu sistem konusunda ise TuneBug web sitesinden detaylı bilgi almak mümkün. Yurtdışı satış fiyatının 40$-80$ arasında olması bekleniyor.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Çok güzel bir keşif ama Türkiye deki satış fiyatı en az 150 $ ı bulur kanımca.

güzel bi ürün uzun yolda iyi gider:cat:ama tr yr grlirse fiyat xxxxlll olur .....

Mersin İl Temsilcisi
ben bunu kendim yaparım...

önce kaskımın arka hava kanallarının girişindeki süzgeçlerin deliğini büyütürüm. ya da omuz le kulak arasında ki bölgedeki strafor ya da deri kaplı elyaf bölge içine bu twiterları gömerim. elktrik olayı ise çok kolay... şarjlı fenerlerin ( radyolu filan oluyor ya) pilini alıp güzel bir mp3 le ( tercihan ses düzeyi kulağa zarar verecek şekilde yüksek ses veren ) devreyi tamamlanırım. maliyet sanırım 30-35 ytl yi geçmez.

isterseniz cep teli kulaklığınızı kulağınızın 3 parmak altına, boynunuza dayayıp dinleyin. ses en az kulağınızın içindeki kadar net çıkar. ( işitme testleri bu şekilde yapılır)

ismini bile koydum cihazın, twikask :p

BEN BULDUM!!

CBA

Dışarıdaki sesleri içeriye alıyor densede sakıncalı gibi duruyor.Dikkat dağıtıcı bi unsur.

güzeişşş ama fiyatı pahalı :pale:
neyseki çinliler üç güne kalmaz bunun çakmasını ucuza üretirler:cherry:

Benim Kaskımda kulak kısımlarında kulaklıkların girebileceği kaar boşluklar mevcut. böyle bir ekleme yapmayı düşünüyorum ben de. Ama TR ye girdiğinde çok bir fiyat farkı olmazsa uğraşmadan da alınabilir :)

Faydalı bir eser her Kas'a lazım:cat: inşallah en kısa zamanda pazar'a girer.

kaskın hoparlöre dönüşme fikri çok manyak bir fikir!

ama 3d bir müzik dinlemek ne kadar mümkün acaba
çok kaliteli bir stereo beklemek gerek...
tizler baslar biraz yalan olur gibi...

ama eminim böyle bişii yapıldı ise gelişecektir!

bu alet ses kalitesi için değil kullanım konforu için olan bişi galiba...
ama çok kötü ve düşük bir ses kalitesi rahatsız bir kulaklıktan iyi değildir...

birde her alette merakettiğim şeyler var
pil ömrü...
intercom nasıl çalışır 2adetmi alacaz yoksa bluetootlamı bağlıcağız...
artı ile aynı müziği dinleye bilecekmiyiz intercom olduğu zaman vb...

O dış seslere engel olmuyorsa gayet iyi:cat:
Bence mantıklı, isteyen içinde kullanışlı ve zevkli..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende kaskın içine minik hoparlorler yerleştimeyi uygun gördüm, George Michael'ın klibidneki koltuk gibi:mrgreen:
Düzeltiyorum, kaskı en başta 3-4 beden büyük alın:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar