TüM RaP'çi MoToR TuTKuNLaRı BuRaYaa !

yok be aga. orhan baba yapmaz böle şarkılar. taş yağcak kesin başımıza. allahım sen bizi koru müslüm babada çıkmış bırrrrr yapıo kafayı yecem.

cakalaz bu verdigin linkteki şarkı (cash flow- hayata küstüm) çok güzel be yau..
ben de rap müzik dinlerim. ceza ile başladım. med cezir albümü hoştu. rapstar da güzeldi. yeril plaka yı da dinledim.
bu aralar çavuşoğlu na katılıyorum:cat:.. sagopa ve kolera çok derin anlamlı rap tarzı müzik yapıyolar.. muhteşem..:cat:

bakın bence rap müzikleri piyasaya sizler düşürüyorsunuz yani önüne gelen sonra metalci rapçiyim diye takılıyor bilende bilmeyende o yüzden mesela ben metal dinlerim ama biz grupları piyasa grubu yapmayız herkeze dinletmeyiz eğer dinletiyorsanız herkeze o zaman onlara özenti demeyin..müziğinize sahip çıkın..

Bu tarzı sunmaktır kardeşim :wiinkk: Ne olduğunu nasıL olduğunu göstermektir :)

tmm işte bende diyorum tarzı sunun ama her rapçiyi sunmayın onlara çünkü piyasaaya düşürüyorlar müziği sonra herkeze ne bileyim bı bakıon grubun t-sihrt u yada sızde bılmıorum ıste kımler var ama sonra işte yıne sız onlara sunuosunuz ssenın degmınle sonra yolda gorunce ozentı dıonuz bız bunu dememek ıcın her sıtede herkeze cogu grubu dınletmeyız ozentılık yapmasınlar dıe abı tabı bunlar bızım dusuncemız herkez ozgurdur yanı :) kımse bu deedıklerımı yanlsı anlamasın

GüzeL kardeşim ; bi bak bakaLım tüm video lara :) hangisi KoLPa RaP çi :)

HePSi bu işi üstadından öğreniyolar :wiinkk:

bu işin üstadı 50 cant :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bakın bence rap müzikleri piyasaya sizler düşürüyorsunuz yani önüne gelen sonra metalci rapçiyim diye takılıyor bilende bilmeyende o yüzden mesela ben metal dinlerim ama biz grupları piyasa grubu yapmayız herkeze dinletmeyiz eğer dinletiyorsanız herkeze o zaman onlara özenti demeyin..müziğinize sahip çıkın..

dostum sana katılıyorum.. böyle piyasa yaparak yok isttanbul attack mış bilmemneymiş bunlar gibi ucuz mc leri çogaltarak her dinlediğini yapamak isteyen zihniyet oldukça ben rap dinelemem bundan 6 yıl önceden beri TR olsun yabancı olsun rap dinledim.. son 1 senedir dinlemiyorum.. bunu gibiler yüzünden.. ozmanalarda derdim "herkes dinlemesin herkes yaşamsın bu kültürü" ama bance bu kültür bozuldu ..

KüLTüR BozuLMadı :farao:

Size soruyorum... : eĞer Yeni yüzLer ortaya çıkmazsa ; Kim iLerletce bu Kültürü :wiinkk:

Kuvvetmira Harp Okulundan Çıktı En Baba Rapler :bounce: SAGOPA KAJMER :cat: sago yu severim dinlerim bende Fakat müzikte pek bir ayrımcılık yapmam Müslümde dinlerim Orhan Gencebay,Orhan Hakalmaz vs. Türk sanat müziğinide çok severim özelliklede Meyhane kılasikleri vaz geçilmezimdir ::sefereee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar