TüM RaP'çi MoToR TuTKuNLaRı BuRaYaa !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte adamım.............................
[YT]d6odzCYFOOQ[/YT]

[YT]Tkljl4sK0II[/YT]

EMİNeM cisin sen de yani :) :rendeer:

Neise :) Bu günlerde dinlenmesi ve izlenmesi gereken bi kLip arkadaşlar :)

waaaaay ben bu topiği yeni görüyorum.
cakalaz çok güzel bir ortak noktaya değinmişin seni tebrik ediyorum süpersin:wiinkk:
bilmeyenler için söylüyorum arkadaşlar bu iki şeyin tutkunu olanlar (rap ve motosiklet) çok çılgın kişilerdir.
bilirsiniz motosiklet tutkunları zaten çılgındır. bide buna rap eklenince acayip çılgın bi kişilik ortaya çıkıyo:p
benim rap tutkunluğum 2005 yılında teyzemin oğlunun beni bi şovuna çağırmasıyla başladı. teyzemin oğlu kendi çapında 4 kişilik grubuyla kendisi rap söylüyor ve gruptaki diğerleriyle hiphop yapıyorlar. bende arada bi şovlarına gidiyorum.
ayrıca çok büyük ceza ve sagopa hayranıyım:cherry:
bu topiğin başlığındaki iki şeye uyanlarla çok iyi anlaşacaz sanırım:queen:

waaaaay ben bu topiği yeni görüyorum.
cakalaz çok güzel bir ortak noktaya değinmişin seni tebrik ediyorum süpersin:wiinkk:
bilmeyenler için söylüyorum arkadaşlar bu iki şeyin tutkunu olanlar (rap ve motosiklet) çok çılgın kişilerdir.
bilirsiniz motosiklet tutkunları zaten çılgındır. bide buna rap eklenince acayip çılgın bi kişilik ortaya çıkıyo:p
benim rap tutkunluğum 2005 yılında teyzemin oğlunun beni bi şovuna çağırmasıyla başladı. teyzemin oğlu kendi çapında 4 kişilik grubuyla kendisi rap söylüyor ve gruptaki diğerleriyle hiphop yapıyorlar. bende arada bi şovlarına gidiyorum.
ayrıca çok büyük ceza ve sagopa hayranıyım:cherry:
bu topiğin başlığındaki iki şeye uyanlarla çok iyi anlaşacaz sanırım:queen:

:cat::cat::rendeer::cat::cat::cherry:

CAKALAZ helal sana anca goruyom be bro kusura bakma hastası degılım ama hastası sayılırım sen sor ben soleyem bı duet yapalım ilk dinledıgım hp parça bustanın marıa carey le yaptıgı parça ondan sora sago ama dj akman dan nefret edıyom o ayrı kopyacı pezolar

mahlasım sansür sitedeki adım yani ben yaklaşık 12 yaşımdan beri raple uğraşıyorum ilk kaydımı 16 yaşımda yaptım şuan sadece beat yapmakla uğuraşıyorum kendime ait tracklerimde mevcut bi ara graffiti ile ilgilendim ::repci::

sago & kolo nun yeni klibi monotnlk maratnu super ya özellkle o srılma sahnesne hayrnm

bi süre sonra bu bölüme graffitilermi yüklücem o zaman görürsünüz cakalaz sendemi graffiti yapıyosun kardeş :cat:

ya benim küçük kuzenlerde birbirlerine diss atıyorlar...u tube da izledim karantina fln yazıoosun küçük küçük bebeler birbirlerine diss atıyo :) ama içlerinde bir tanesi wardı ki serbestte harbi 1 numara idi :) ehueueheuhueu

graffity le de uğraşmıştım Rap le de ama artık zaman kalmıyoo pek :) sağlam Rağ çiydim wallaa :)

Benimde çizdiğim 3-5 kendi çapımızda graffiti lerim var... Saklıyorum ve öyle herkesede göstermiyorum. cizgilerimi çalıyorlar sonra... :cherry:

bende burdayım ama sadece dınleyıcı kesım yabancı turkce rap genelde sagopa cezanın tek tuk sarkıları dınlerım varmı sagonun uzerıne adamım ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar