TüM RaP'çi MoToR TuTKuNLaRı BuRaYaa !

uff bune ya böle rap mı olur ya.rap muzıgınden sırf bu özentı işini iyi yapamayan tayfa yuzunden sogudum kulak vardır zevk vardır.3 5 mahalle yetmesının iğrenc seslerı ve yeteneksızlıgı .ama zevk tabı farklılıklar gösterırı ama ben sevmıorum hatta kızıorum bunlara

Komşuu önceLikle hoşşgeldin ... Rap nası oLur o zaman .. RaP benm işim ; bi söyle bana bildiğin rap çileri bakaLım değerlendirelim :cat:

Burdakiler RaP musiğini en ii yapalar Türkiye de ...

izmirdenim bende göçmen efeflow tetik toprak grızu tayfası.sonra atısırız..ben rap fazla sevmıorum .ha ılla olcaksa acapella guzel ama yapan adam nerdeee...ritim tercıhımdır o yuzden altyapıyı degerlendırırım.Türklerın yaptıgı rap muzıgını dınlemıorum zaten.Rap dınlemıorum hıp hop r&b dınlerım dınlıceksem.İstanbul atack fena deıl yasini severım.kendısıde iidr insan olarak kişisel tanıdıgım coktur varmı ızmırden tanıdıgın

heretürlü beyler sadece sagopa ceza tutkunu degılız istanbull attack ramiz abiyide unutmayalım zeus u da unutmamak lazım tabıkı bu yıl sonunda ılk albumle gelıyor ınsallah pıyasaya rap benım herseyım neden bu kadar sevdıgmıde soyleyeyım bana hıtap edıyor sokak sanatı bu gercek rapperlar hadı bakalım sız neden sevıyosunuz anlatın

mode xl biri beni sustursun

Son düzenleme:
mode xl biri beni sustursun :cat::rendeer:

Dinliceksen Türkçe RaP dinlicceksin.. Yabancılar da ii hatta çokk iiLer yalnız bize göre deil miLLet :) Türkçe RaP... HİÇ OLMAZSA ne denildiğini anlayaLım :)

MuDvAyNe,LinkinPark,Evanescence,Darkwell,Kurban,Çilekeş,Athena,Manga - - rep te dinledim bi ara ama en son kendimi nu-metal de buldum
AYNI KANDAN ROCK VE RAP

rap sevmem ama sagopanın baytar vasiyet bide bir pesimistin gözyaşları güzeldir...isyankardır...

cakal bu arada metal fln dinlemiyom artk :p

her raper metal değil ama her metalci rap dinlemiştir...

ROCK ROCK ROCK - METAL METAL METAL

bunu biliom ama daha önce clip izlememiştim keşke izlemeseydim doan afedersin ama bunlar nasıl tipler yhaa. hiç rap çi görmesek apçi sanıcaz bali ci tipi var bunlarda. sen orhan a rap yapmışlar dedin onun linki varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar