Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uff bune ya böle rap mı olur ya.rap muzıgınden sırf bu özentı işini iyi yapamayan tayfa yuzunden sogudum kulak vardır zevk vardır.3 5 mahalle yetmesının iğrenc seslerı ve yeteneksızlıgı .ama zevk tabı farklılıklar gösterırı ama ben sevmıorum hatta kızıorum bunlara
heretürlü beyler sadece sagopa ceza tutkunu degılız istanbull attack ramiz abiyide unutmayalım zeus u da unutmamak lazım tabıkı bu yıl sonunda ılk albumle gelıyor ınsallah pıyasaya rap benım herseyım neden bu kadar sevdıgmıde soyleyeyım bana hıtap edıyor sokak sanatı bu gercek rapperlar hadı bakalım sız neden sevıyosunuz anlatın
Dinliceksen Türkçe RaP dinlicceksin.. Yabancılar da ii hatta çokk iiLer yalnız bize göre deil miLLet Türkçe RaP... HİÇ OLMAZSA ne denildiğini anlayaLım
MuDvAyNe,LinkinPark,Evanescence,Darkwell,Kurban,Çilekeş,Athena,Manga - - rep te dinledim bi ara ama en son kendimi nu-metal de buldum
AYNI KANDAN ROCK VE RAP
bunu biliom ama daha önce clip izlememiştim keşke izlemeseydim doan afedersin ama bunlar nasıl tipler yhaa. hiç rap çi görmesek apçi sanıcaz bali ci tipi var bunlarda. sen orhan a rap yapmışlar dedin onun linki varmı?