TüM RaP'çi MoToR TuTKuNLaRı BuRaYaa !

bence nefretteki kötü bir ceza.. sözlerı çok basıt ''ali topu tut-tut ali topu'' gibi bişi sadece nakaratta iş var ama şimdiki parçalarına bakın cezanın ve sagopanın hepsi edebi metin gibi sözler bomba anlatım harıka gidişhat süper

bence nefretteki kötü bir ceza.. sözlerı çok basıt ''ali topu tut-tut ali topu'' gibi bişi sadece nakaratta iş var ama şimdiki parçalarına bakın cezanın ve sagopanın hepsi edebi metin gibi sözler bomba anlatım harıka gidişhat süper

Bence Nefret in tüm şarkılarında çok derin anlamlar yatıyoo ... ANlayabilmek önemli..

Ceza her zaman iiydi yalnız artık eski gençlik ateşi performansı kalmadı..

Şimdi ki parçalarında çok daha anlamsız sözler war.. Çöz çözebilirsen :pr:

buda fena değil ya...En azından ses tınısı çok hoş...beğendim...Ayben'den kat kat iyidir en azında...:mrgreen: güzelde bi kız abi ...:mrgreen: beğenmemek imkansız...:p

sağol cakal...

dostum olay şu...bu acemilik yılları onları sempatik yapıyor bende...Kuş kanatlı doğmaz misali...yavaş yavaş...o dönemlerin tadı başkaydı babında....

cakalım Medusa çok tatlı ya...nerden buldun hacım ...Ufkuma güneş doğdu ya...:queen:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Aga Sagopa'yla Kolara bi zamanlar sewgiliydi..Artık deiller..Çünkü artık karı kocalar :mrgreen:

Onlar ewlendi sanıyorum ağustos tu ewlendikleri zaman;Ömür boyu rap li bi yaşam diliyorum onlaraa :)

Bu arada
www.rapturka.com
24 saat RaP dinlemek isteyen arkadaşlarımız warsa siteye giriş yapınca anında radyo RaP dewreye giriyoo..

Ben şahsen hep ordayım :) RaP dinlemek isteyenler tek adres !

cakalaz kardesim topic'i biraz gec gordum yoksa ilk cevabi ben yazardim.
Bu topic bensiz olurmu.Ceza,sagopa ama favorim Nefret-VATAN.(bu yaziyi yazarken Nefret -VATAN dinliyom ve her dinleyisimde gozlerim doluyo)
Ara sirada rusca rap :)

Way kardeşim Hoşgeldin ... :rendeer:

RuSÇa RaP 2-3 Kez dinledm bişi anlamadığım zaman sarmıyo be kardeşim!

En ii si Türkçe RaP ; Türkçe RaP Bizim gibiler sayesinde yaşayacak;ilerleyecek ve en ii olacak :wiinkk:

Kardeşim hiç bişi bilmemek ve bilmediğin konular hakında yorum yapmak işte bu olsa gerek.. Yer yüsünde Tüm music türlerti amaçsızca yapılmış.. Tek amacı olar RaP tir.. Bu bi gerçek ; deil se deil deyin! :wiinkk:

Bu şarkısını vereeğine vasiyet sarkısını örnek werseydin olmas mıydı.. Eleştri yapmak için her zaman kötü bişiler ararız insan olarak.. Ama bulduğumuz kötü yanlar ASIL kötü yanlar olsa daha çok sewinirdim.. :pr:

Şimdi bu linki weren kardeşim bu şarkının ne amaçla yazıldığını sölendiğini bilmeyen bi insan! Önce onu öğren ve bu şarkı söylendikten snraa neler olduğunu nelerin deiştiğini öğren ; ondan snraa bize bu sanat olamas felan falan ah gam kesersn !

iDaM MC PSiKoo (Rize Kıyamet UNDeRGRauND Kurucusu) 'dan SaYGıLaR !

Way kardeşim Hoşgeldin ... :rendeer:

RuSÇa RaP 2-3 Kez dinledm bişi anlamadığım zaman sarmıyo be kardeşim!

En ii si Türkçe RaP ; Türkçe RaP Bizim gibiler sayesinde yaşayacak;ilerleyecek ve en ii olacak :wiinkk:
dogru diyon kardes.rap'te muzik onemli degil,onemli olan sozleri anlamak,ignelemelri anlamak.
sana sunu soyleyeyim,rusca rap cok agir.temalari cok guzel isliyo(bu bizim rapcilarin yapamaigi sey).bana gore turkce rap'ten daha iyi

Aga medusa 2 albüm çıkarmışş sanıyorum.. Yani albümü olduğunu duymuştum..

Hemen altını çizmeliyim ki Ayben den ii olamaz abiciim.. Bu konu da sana katılmıyorumm Ayben RaP olayını aşmışş en iyi bayan RaP çileret Türkiye de..

Bu arada birbirine bu kadar uyan Bi çift daha gördünüz mü..

Sagopa ve Kolera
http://www.youtube.com/watch?v=Y4oOK2orFZM&mode=related&search=

İşte Türkiye nin en etkileyici sesi AYBEN ; http://www.youtube.com/watch?v=NdsfrPK13ac

kanka ben zaten ceza-fan.com üyesiyim...sıkı takipçiyim...ama Cezanın kardeşi diye AYBEN e torpil var...çok iyi değil be...daha doğrusu kadın kısmısı :p bu işi yapamıyor...abi ağızlarına bu lirikler yakışmıyor ya...bak medusaya neden yakıştırdım...çünkü gerçekten doğal tonuyla söylüyor diye hissetdim...iç gıcıklayıcı sesi var...güzele güzel iyiye iyi kanka be...Ama AYBEN başladımı parçasına tüylerim diken diken oluyor...itici geliyor...

http://www.youtube.com/watch?v=u4Bfdha2jaA

Bir rapcinin acı sonu...İzlemeniz gerekir ya...

http://www.youtube.com/watch?v=1bRvgHvjLVk&mode=related&search=

Son düzenleme:
Abiciim sen nerelerdesn yaa; ösldik wallaa..

medussa güsel; dediğin gibi ; music le ritmle çok uyumlu !

Ses doğal hali amma aslaa AYBeN Gibi olamas!
Beni ilgilendirmiyo Ceza nın kardeşi felan olması... Bana nee :pr:

Ayben in sesi güsel demiiorm ben ama çok etkileyicii...
Kadın kısmına ben çok yakıştırıyorum! Tabbii bu işi yapabilene :cat:

Abiciim sen nerelerdesn yaa; ösldik wallaa..

medussa güsel; dediğin gibi ; music le ritmle çok uyumlu !

Ses doğal hali amma aslaa AYBeN Gibi olamas!
Beni ilgilendirmiyo Ceza nın kardeşi felan olması... Bana nee :pr:

Ayben in sesi güsel demiiorm ben ama çok etkileyicii...
Kadın kısmına ben çok yakıştırıyorum! Tabbii bu işi yapabilene :cat:

abicim bende özledim seni valla...

hani kadınlar saç saça baş başa kavga eder ya...o hesap ses çıkıyor AYBEN den...

HEUEHEUEHEUEHEUEHEUE :mrgreen: ilahi meta han abim yaa :) Güldürdün beni yinee :mrgreen:

Yalnız kawga olayı harika hele de senin için kawga ediyolarsa oturup izlemekten baska biişi yapamıosn wallaa :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar